Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

Vi hjälper dig till nytt läge!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Östhammar har funnits i Östhammars kommun under många år och är en av de mest anlitade mäklarfirmorna. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder, samt ett bra slutpris. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. Vi i Östhammar har mäklare med stor koll på Östhammars kommun och dess kvaliteter och ett stort kontaktnät som kommer hjälpa dig vid en eventuell försäljning.

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i våra butiker. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa oss på 0173-42540 eller skicka e-post till sf.osthammar@svenskfast.se.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Jan Bergström
Jan Bergström

Jan Bergström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Alunda, Gimo, Gräsö, Hargshamn, Öregrund, Österbybruk och Östhammar.

Mäklare Kjell Andersson
Kjell Andersson

Kjell Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Alunda, Gimo, Gräsö, Hargshamn, Öregrund, Österbybruk och Östhammar.

Mäklare Sune Eriksson
Sune Eriksson

Sune Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alunda, Gimo, Gräsö, Hargshamn, Öregrund, Österbybruk och Östhammar.

Mäklare Tomas Nyrén
Tomas Nyrén

Tomas Nyrén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alunda, Gimo, Gräsö, Hargshamn, Öregrund, Österbybruk och Östhammar.

Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

Drottninggatan 8
74221 Östhammar

sf.osthammar@svenskfast.se

0173-425 40

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Östhammar?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.