Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Mikael Rantala
Mikael Rantala mäklare
Mikael Rantala

Jag är en extremt driven mäklare som alltid hittar den bästa lösningen beroende vart i bostadsbytarprocessen ni står i.

Mäklare Petter Hedström
Petter Hedström mäklare
Petter Hedström

Efter att blivit handplockad av Svensk Fastighetsförmedling har jag idag äran att jobba på Örebro kontoret. Min bakgrund inom lagidrott gör att jag är en drivande lagspelare och vet att hårt arbete leder till bäst resultat. Med Svensk Fastighetsförmedling som verktyg i min portfölj blandat med mitt engagemang och att inte lämna något till slumpen hjälper er till en trygg affär med bäst...

Mäklare Alexander Sjönvall
Alexander Sjönvall

Alexander Sjönvall är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Brevens Bruk, Dyltabruk, Ervalla, Garphyttan, Glanshammar, Kilsmo, Odensbacken, Stora Mellösa, Vintrosa och Örebro.

Mäklare Jonas Wahlström
Jonas Wahlström

Jonas Wahlström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Brevens Bruk, Dyltabruk, Ervalla, Garphyttan, Glanshammar, Kilsmo, Odensbacken, Stora Mellösa, Vintrosa, Örebro, Skultuna och Västerås.

Mäklare Karl-Albin Larsson
Karl-Albin Larsson

Karl-Albin Larsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brevens Bruk, Dyltabruk, Ervalla, Garphyttan, Glanshammar, Kilsmo, Odensbacken, Stora Mellösa, Vintrosa och Örebro.

Mäklare Pether Nyberg
Pether Nyberg

Pether Nyberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gullspång, Gårdsjö, Hova, Lyrestad, Mariestad, Moholm, Otterbäcken, Sjötorp, Torsö, Töreboda och Älgarås.

Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Köpmangatan 3
70210 Örebro

sf.orebro@svenskfast.se

019-601 90 70

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Örebro?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.