SthlmFast

SthlmFast

SthlmFast

VÄLKOMMEN TILL STHLMFAST!
Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare. Välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anders Björkqvist
Anders Björkqvist mäklare

Anders Björkqvist

”Målmedveten och genomför varje affär med hög professionalitet och omtanke. Har en förmåga att skapa trygghet hos såväl säljare som köpare och vet att ett gediget engagemang resulterar i ett högt slutpris.” Mitt mål är att göra er så nöjda så ni rekommenderar mig till era vänner och bekanta. Anlitar du mig så blir ni aldrig av med mig. Mina affärsrelationer sträcker sig livet ut.

Mäklare Gustav Ericsson
Gustav Ericsson mäklare

Gustav Ericsson

Jag är målmedveten och genomför varje affär med hög professionalitet och omtanke. Har en förmåga att skapa trygghet hos såväl säljare som köpare och vet att ett gediget engagemang resulterar i ett högt slutpris.

Mäklare Marcus Bodin
Marcus Bodin mäklare

Marcus Bodin

Man ska anlita mig om man vill ha en service utöver det vanliga. Till mig lämnar du över nyckeln så sköter jag styling, städning, flyttstädning och flytt av möbler. Allt ingår i mina arvoden helt enkelt. Jag har sålt hundratals lägenheter och hus genom åren och har ofta noterat rekordpriser. Jag blir både kontrakterad av privatpersoner som miljardbolag som ger mig ansvaret för deras försäljning...

Mäklare Okan Korhan
Okan Korhan mäklare

Okan Korhan

”Målmedveten och genomför varje affär med hög professionalitet och omtanke. Har en förmåga att skapa trygghet hos såväl säljare som köpare och vet att ett gediget engagemang resulterar i ett högt slutpris.” Mitt mål är att göra er så nöjda så ni rekommenderar mig till era vänner och bekanta. Vidare strävar jag alltid efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få...

Mäklare Dennis Sandström
Dennis Sandström mäklare

Dennis Sandström

Dennis Sandström är mäklare på SthlmFast och förmedlar bostadsrätter, radhus i Stockholm, Solna, Nacka, Danderyd, Lidingö, Huddinge, Värmdö, Haninge, Tyresö, Salem, Botkyrka, Södertälje, Sundbyberg, Sollentuna, Järfälla, Ekerö, Täby, Upplands Väsby, Mark och Nässjö.

Mäklare Fredrik Hultman

Fredrik Hultman

Fredrik Hultman är mäklare på SthlmFast och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor.

Mäklare Peter Karlsson

Peter Karlsson

Peter Karlsson är mäklare på SthlmFast och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Rickard Wattjersson

Rickard Wattjersson

Rickard Wattjersson är mäklare på SthlmFast och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor.

SthlmFast

Hantverkargatan 10 / Tomtebogatan 28
Stockholm

info@sthlmfast.se

08-229901

Är du kontorschef på SthlmFast?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.