Stad & Land

Stad & Land

Stad & Land

VI HAR NÅGOT GEMENSAMT!
Vi är fyra mäklare som under många år arbetat inom en av Sveriges största mäklarkedjor.Istället har vi nu valt att skapa ett nytt mer personligt mäklarföretag med inriktning mot både Stad och Landsbygd.
Vår målsättning är att hålla fortsatt hög kvalitet på våra tjänster, ge ännu mer tid och utrymme till varje uppdrag så att våra kunder gärna återkommer och rekommenderar oss.
Vår långa erfarenhet och breda kunskap är vår styrka och vi vill att alla kunder bosatta både på landsbygden och i stan ska känna sig välkomna till oss för rådgivning, värdering och försäljning av såväl gårdar, villor och bostadsrätter.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Svensson
Anna Svensson mäklare
Anna Svensson

Jag har sedan jag blev registrerad fastighetsmäklare år 2012 sålt allt från gårdar, herrgårdar, villor och fritidshus till lägenheter i Stockholm. Ingen bostad eller fastighet är för stor eller för liten för mina uppdrag. När du anlitar mig får du en kunnig och hängiven mäklare med stort engagemang.

Mäklare Susanne Berglund Alex
Susanne Berglund Alex mäklare
Susanne Berglund Alex

Vi är ett mäklarföretag som har valt att gå vår egen väg. Efter att ha tillhört en stor mäklarkedja har vi nu valt att skapa ett nytt företag med inriktning mot både Stad och Land där jag är en av delägarna. Jag har valt att bo på landet! Har eget familjejordbruk där jag kan få utlopp för mina gröna fingrar, allt från att köra traktor i vårbruket till att pyssla i trädgården. Har tre...

Mäklare Johannes Båth
Johannes Båth mäklare
Johannes Båth

Johannes Båth är mäklare på Stad & Lund och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Stad & Land

Drottninggatan 1A 2 tr
753 10 Uppsala

vi@stadochland.se

018-676750

Är du kontorschef på Stad & Land?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.