Skeppsholmen Sotheby's international Realty Malmö

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Malmö

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Malmö

Som er mäklare i Malmö har vi tagit Sverige ett steg närmare kontinenten. Öresundsregionen är förmodligen Sveriges mest expansiva region och det känns verkligen. Dynamiken och den internationella prägel som har satt sina spår i Malmö har möjliggjort en ny form av tjänst.
En fastighetsmäklare som bygger broar, inte bara mellan mäklare och uppdragsgivare utan mellan internationella kunder och lokala hem.
Vår kombination av lokal mäklarkompetens och ett globalt varumärke gör att vi kan erbjuda er en ojämförbar mäkleriservice. Vare sig det gäller en större herrgård eller en välbelägen våning når vi ut till en internationell publik med en unikt anpassad marknadsföringsstrategi.

Skeppsholmen Fastighetsmäkleri har varit marknadsledande fastighetsmäklare inom det övre segmentet under mer än 25 år. Sedan 2010 ingår företaget i den exklusiva organisationen Sotheby´s International Realty med mer än 850 marknadsledande kontor i 70 länder och ett nära samarbete med Sotheby´s auktionshus.

Kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Vi har sedan starten utarbetat en genomtänkt försäljnings- och marknadsföringsstrategi samt ett starkt varumärke.
Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär.

Se vårt unika marknadsföringserbjudande nedan.

DAGENS INDUSTRI DRÖMBOENDE
Dagens industri är Nordens största affärstidning med 328.000 läsare per dag. Dagens industri ses för många som ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt. Vi är största bostadsannonsören i såväl Di som SvD.

DI WEEKEND EXKLUSIVT BOENDE
Di Weekend Exklusivt Boende är ett lyxigt bostadsmagasin för dem med höga bostadsambitioner. Här presenterar vi våra mest exklusiva objekt tillsammans med smakfull bostads- journalistik. Tidningen distribueras även i samband med utvalda event som bl.a Swedish Open i Båstad och Stockholm Open.

Livstilsmagasin
Beroende på objektets särart annonserar vi dessutom i utvalda exklusiva livsstilsmagasin såsom HOOM, Tennis-magasinet, Älskade Östermalm, Sköna Södermalm och Gods & Gårdar med flera.

NYHETSBREV & SPEKULANTREGISTER
Via våra nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste från både oss och bostadsmarknaden till vårt spekulantregister samt de som köpt och sålt via oss. Vi kan även välja att marknads-föra specifika objekt och rikta dessa utskick till en noga utvald grupp av människor, vilket är perfekt för de som inte vill gå ut på öppna marknaden, utan hålla affären underhand.

WEBBASERAD MARKNADSFÖRING
Bostaden presenteras på de ledande bostadssajterna på Internet, såsom Hemnet, Bovision och Hitta Hem. Objekten har alltid en direktlänkning till vår hemsida där vi presenterar dem på absolut bästa sätt. Google & YouTube är två andra kanaler där vi syns med våra objekt, både lokalt
och internationellt.

SOCIALA MEDIER
Vi har marknadens starkaste Facebookkonto med 48.000 följare. Både Facebook och Instagram inspirerar dagligen våra följare med vackra bilder från våra nya och finaste objekt, lyxiga res- och restaurangtips samt härliga bilder från våra internationella objekt. Allt länkas till objektet på vår hemsida.

SOTHEBYSREALTY.COM
Sotheby’s International Realty’s hemsida SIR.com klassas som den absolut främsta internationella sajten för exklusiva dröm- boenden i världen med 18.500.000 unika besökare årligen.
Sajten är lika nytänkande som lättöverskådlig och har köpstarka besökare från hela världen.

INTERNATIONELLA MEDIER
Sotheby’s Realty’s ofta exklusiva samarbete med de stora internationella medierna såsom The Wall Street Journal, Financial Times, New York Times, Architectual Digest och The Telegraph gör att ert hem visas upp för över 70 miljoner potentiella köpare, vecka efter vecka.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Christian Hellberg
Christian Hellberg mäklare
Christian Hellberg

Min mångåriga erfarenhet som fastighetsmäklare (28 år), vikten av att tillvarata säljarens intresse på bästa sätt. Men även lika viktigt att köparen får service och skall känna sig trygg med köpet. Dessutom förmåga att förhandla mellan parterna när så är nödvändigt.

Mäklare Markus Hultman
Markus Hultman mäklare
Markus Hultman

Driven och ambitiös mäklare med bred bakgrund från affärer inom premiumsegmentet. Erfarenheter från internationella kundrelationer och komplexa affärer har gett genuin kunskap som gör att varje unik situation som uppstår i er bostadsaffär hanteras med erfaren och säker hand. Kvalitet och långsiktighet präglar varje steg i försäljningsprocessen.

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Malmö

Regementsgatan 88
21751 Malmö

malmo@sothebysrealty.se

040-838 00

Är du kontorschef på Skeppsholmen Sotheby's international Realty Malmö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.