Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg

Skeppsholmen Fastighetsmäkleri har varit marknadsledande fastighetsmäklare inom det övre segmentet under mer än 25 år. Sedan 2010 ingår företaget i den exklusiva organisationen Sotheby´s International Realty med mer än 850 marknadsledande kontor i 70 länder och ett nära samarbete med Sotheby´s auktionshus.

Kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Vi har sedan starten utarbetat en genomtänkt försäljnings- och marknadsföringsstrategi samt ett starkt varumärke.
Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär.

Se vårt unika marknadsföringserbjudande nedan.

GP BOSTAD
Varje måndag syns vi med högklassiga annonser på minst en helsida i GP Bostad. Om förmedlingen av någon anledning skulle ta längre tid än beräknat sker marknadsföringen med oförminskad intensitet.
Vi visar även upp våra objekt digitalt på GP.se.

DAGENS INDUSTRI DRÖMBOENDE
Dagens industri är Nordens största affärstidning med 328.000 läsare per dag. Dagens industri ses för många som ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt. Vi är största bostadsannonsören i såväl Di som SvD.

DI WEEKEND EXKLUSIVT BOENDE
Di Weekend Exklusivt Boende är ett lyxigt bostadsmagasin för dem med höga bostadsambitioner. Här presenterar vi våra mest exklusiva objekt tillsammans med smakfull bostads- journalistik. Tidningen distribueras även i samband med utvalda event som bl.a Swedish Open i Båstad och Stockholm Open.

Livstilsmagasin
Beroende på objektets särart annonserar vi dessutom i utvalda exklusiva livsstilsmagasin såsom HOOM, Tennis-magasinet, Älskade Östermalm, Sköna Södermalm och Gods & Gårdar med flera.

NYHETSBREV & SPEKULANTREGISTER
Via våra nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste från både oss och bostadsmarknaden till vårt spekulantregister samt de som köpt och sålt via oss. Vi kan även välja att marknads-föra specifika objekt och rikta dessa utskick till en noga utvald grupp av människor, vilket är perfekt för de som inte vill gå ut på öppna marknaden, utan hålla affären underhand.

WEBBASERAD MARKNADSFÖRING
Bostaden presenteras på de ledande bostadssajterna på Internet, såsom Hemnet, Bovision och Hitta Hem. Objekten har alltid en direktlänkning till vår hemsida där vi presenterar dem på absolut bästa sätt. Google & YouTube är två andra kanaler där vi syns med våra objekt, både lokalt
och internationellt.

SOCIALA MEDIER
Vi har marknadens starkaste Facebookkonto med 48.000 följare. Både Facebook och Instagram inspirerar dagligen våra följare med vackra bilder från våra nya och finaste objekt, lyxiga res- och restaurangtips samt härliga bilder från våra internationella objekt. Allt länkas till objektet på vår hemsida.

SOTHEBYSREALTY.COM
Sotheby’s International Realty’s hemsida SIR.com klassas som den absolut främsta internationella sajten för exklusiva dröm- boenden i världen med 18.500.000 unika besökare årligen.
Sajten är lika nytänkande som lättöverskådlig och har köpstarka besökare från hela världen.

INTERNATIONELLA MEDIER
Sotheby’s Realty’s ofta exklusiva samarbete med de stora internationella medierna såsom The Wall Street Journal, Financial Times, New York Times, Architectual Digest och The Telegraph gör att ert hem visas upp för över 70 miljoner potentiella köpare, vecka efter vecka.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Magnus Helin
Magnus Helin mäklare
Magnus Helin

Kombinationen av min 13-åriga erfarenhet av förmedlingar i Göteborgs premiumsegment, Skeppsholmen Sotheby's mycket starka varumärke samt att jag kan erbjuda dig som säljare marknadens mest kompletta marknadsföringspaket, gör att jag maximerar möjligheterna att hitta rätt köpare åt din bostad.

Mäklare Malin Ryling
Malin Ryling mäklare
Malin Ryling

Förutom fastighetsmäklare är jag bygg- och fastighetsekonom samt civilekonom. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt. Min strävan är alltid att ni som säljare skall bli så nöjda som möjligt med förmedlingen.

Mäklare Mathias Martinsson
Mathias Martinsson mäklare
Mathias Martinsson

Kraftig marknadsföring är prisdrivande och det finns ingen byrå som kan erbjuda samma marknadsföringspaket som Skeppsholmen Sotheby's med exponering av ditt objekt på alla de ledande marknadsplatserna såväl inom Sverige som utomlands.

Mäklare Stefan Essunger
Stefan Essunger mäklare
Stefan Essunger

Jag ger aldrig upp utan strävar alltid efter att få till en affär. Viktigt dock att både säljare och köpare är nöjda. Högsta möjliga slutpris gäller dock alltid.

Mäklare Sven-Åke Samuelsson
Sven-Åke Samuelsson mäklare
Sven-Åke Samuelsson

Kraftig marknadsföring är prisdrivande och det finns ingen byrå som kan erbjuda samma marknadsföringspaket som Skeppsholmen Sotheby's med exponering av ditt objekt på alla de ledande marknadsplatserna såväl inom Sverige som utomlands.

Mäklare Tonny Tran
Tonny Tran mäklare
Tonny Tran

Att sälja och köpa en bostad är ett stort steg för många under livets gång. Därför siktar jag alltid på att vara tillgänglig för alla era frågor. För mig är kundnöjdhet ett krav för en lyckad försäljning och jag försöker alltid att överträffa mina egna förväntningar såväl som era. Att vara fastighetsmäklare är för mig en livsstil och tre ord som jag värdesätter både till tjänst och vardag är...

Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg

Kungsportsavenyen 18
41136 Göteborg

goteborg@sothebysrealty.se

031-18 22 00

Är du kontorschef på Skeppsholmen Sotheby's international Realty Göteborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.