SkandiaMäklarna Vaxholm

SkandiaMäklarna Vaxholm

SkandiaMäklarna Vaxholm

Mäklare Vaxholm

Letar du efter en bostad i vackra Vaxholm? Eller står du redo för en försäljning av ditt nuvarande boende? SkandiaMäklarna har god lokalkännedom och flerårig erfarenhet av bostadsförsäljning i Vaxholm, Österåker och skärgården runt om. Välkommen in för ett möte, en kaffe eller en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad. Du hittar oss i ljusa lokaler i Margretelunds Centrum i Åkersberga.
SkandiaMäklarna hjälper dig med din bostadsaffär

Vi vet vad som krävs för att du ska lyckas med din bostadsaffär och hjälper dig gärna, oavsett om du vill köpa, sälja eller båda två. Vi förmedlar allt från villor till bostadsrätter, fritidshus, tomter samt skärgårdspärlor. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska göra en så lönsam affär de kan och hjälper till med allt från budgivningsprocessen till köpekontrakt, inledande visning samt den viktiga objektsbeskrivningen. Med oss på din sida går allt rätt till och vi vägleder dig genom hela processen. Låt SkandiaMäklarna vara din lokala mäklare i Vaxholm med omnejd. Vi förmedlar fastigheter i:

Vaxholm
Åkersberga
Österåker
Närliggande skärgård
Svinninge
Margretelund

Din fastighetsmäklare i Vaxholm

Har du ännu inte hittat ditt drömboende och känner att du behöver hjälp på traven? SkandiaMäklarna scannar marknaden åt dig och letar reda på objekt som matchar dina angivna önskemål. När vi får in en förestående försäljning är vi de första som tipsar dig. Lita till oss för att hitta rätt på bostadsmarknaden i Vaxholm med omnejd, vi kan den på våra fem fingrar.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Kenneth Liljedal
Kenneth Liljedal mäklare
Kenneth Liljedal

Fastighetsmäklare med gedigen erfarenhet av den lokala marknaden i Österåker och Vaxholm. Under mina 20 år i branschen har jag med stor sannolikhet sålt eller värderat en bostad nära dig. Bred kunskap avseende försäljning av alla bostadstyper. Jag guidar dig med trygg hand genom hela bostadsaffären. Förmedlar villor, fritidshus, tomter, bostadsrätter, skärgårdsställen samt nyproduktion. Bosatt i...

Mäklare Simon Palmqvist
Simon Palmqvist

Simon Palmqvist är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

SkandiaMäklarna Vaxholm

Muskötvägen 20, Margretelunds Centrum
18460 Åkersberga

vaxholm@skandiamaklarna.se

08-541 330 60

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Vaxholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.