SkandiaMäklarna Västerås

SkandiaMäklarna Västerås

SkandiaMäklarna Västerås

Vill du köpa eller sälja bostad?
Ta hjälp av en erfaren fastighetsmäklare i Västerås och se hur enkelt det kan vara att lyckas med en bostadsaffär. Välkommen in till oss på SkandiaMäklarna i Västerås på ett förutsättningslöst möte eller en kopp kaffe för att diskutera ditt boende. Vi kan bostadsmarknaden och hjälper dig gärna. Du hittar oss på Vasagatan 20 A.

SkandiaMäklarna hjälper dig sälja och köpa bostad
Västerås inbegriper ett stort antal stadsdelar och områden. Vi fastighetsmäklare kan vår stad utan och innan, det gör att vi kan hjälpa dig reda ut frågor om bostadsmarknaden. Vi kan även tipsa om bra områden för den växande familjen, för den som vill ha ett levande nattliv eller den som helt vill ha nära till grönområden och vatten. Vi bistår dig inte bara i att hitta rätt bostad och område, vi kan även allt om bostadsförsäljning och gör processen enkel för dig. Låt oss hjälpa dig med följande:

Värdering
Objektsbeskrivning
Budgivning
Köpekontrakt
Trygghetsförsäkring och övriga tjänster

Gör din flytt enkel
Att byta boende kan kännas som ett stort företag. Se till att ta den hjälp du behöver. SkandiaMäklarna rekommenderar dig gärna flytt- och städfirmor som avlastar i flyttprocessen. Dessutom finns det homestylingexperter som vet hur ditt hem når sin fulla potential innan fotografering och visning. Gör flytten så enkel som möjligt med oss.

Kontakta SkandiaMäklarna här eller kom förbi på en kaffe – vi är din lokala mäklare i Västerås.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Casper Israelsson
Casper Israelsson mäklare
Casper Israelsson

För mig var valet att bli fastighetsmäklare självklart. Viljan att göra affärer och utmaningarna som jag möter inom mäklaryrket är min drivkraft. Mitt mål är att skapa trygga och lyckade bostadsaffärer för både säljare och köpare.

Mäklare David Söderlund
David Söderlund mäklare
David Söderlund

David är ett levande bevis för att talang, fokus och ett starkt driv kan göra det mesta möjligt. Genom att läsa in mäklarutbildningen på distans på 16 istället för 24 månader – parallellt med heltidsjobb, sambo och barn – visade han att allt går om man verkligen vill och har bestämt sig. Samma inställning har David som mäklare. Han har försäljningen i blodet och en bakgrund som både säljare...

Mäklare Evelina Björk
Evelina Björk mäklare
Evelina Björk

Jag strävar inte efter att vara vilken mäklare som helst utan mitt mål är att i varje affär alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. I mitt yrke som fastighetsmäklare får jag utlopp för mitt...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Hannes Koro
Hannes Koro mäklare
Hannes Koro

Med ett genuint intresse för människor där jag ser individerna i varje affär och ser varje affär som lika viktig gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar mig. Då jag är född och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Ronny Nocera
Ronny Nocera mäklare
Ronny Nocera

Får jag ert förtroende att sälja er bostad så får ni en mäklare med högt driv och energi. Jag älskar mitt jobb vilket gör det enkelt att var tillgänglig kvällar som helger, dvs lägga ner den tiden som krävas för en lyckad bostadsförsäljning.

Mäklare Calle Juhlin
Calle Juhlin mäklare
Calle Juhlin

Calle Juhlin är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hallstahammar, Kolbäck, Ramnäs, Skultuna, Strömsholm, Surahammar, Virsbo och Västerås.

SkandiaMäklarna Västerås

Vasagatan 20 A
72215 Västerås

vasteras@skandiamaklarna.se

021-15 78 70

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Västerås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.