SkandiaMäklarna Värmdö

SkandiaMäklarna Värmdö

SkandiaMäklarna Värmdö

Välkommen till Anna, Christer, Christian, Therese och Terése vilka tillsammans utgör SkandiaMäklarna på Värmdö och Stockholm Skärgård. Att sälja bostäder är nog enkelt men ingen köper eller säljer bara en bostad. Någon säljer sitt livsverk, en annan köper en dröm. Detta förstår vi på SkandiaMäklarna.

Vi förmedlar som fastighetsmäklare: Bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och arrenderätter. Vi har verkat lokalt på Värmdö sedan 1993 och sedan juli 2016 sitter vi i nya fina lokaler i Gustavsbergs Hamn. Välkomna att kontakta oss via mail, telefon eller besök oss på Chamottevägen 11.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Rust Carlsson
Anna Rust Carlsson mäklare
Anna Rust Carlsson

Jag har under åren byggd upp ett stort kontaktnät och stor erfarenhet av fastighetsmarknaden. Jag har varit med i både låg - och högkonjunkturer på bostadsmarknaden och vet vad som krävs för att få till en lyckad affär med nöjda kunder i slutändan oavsett marknadsläge.

Mäklare Christer Carlsson
Christer Carlsson mäklare
Christer Carlsson

Jag har varit verksam mäklare på Värmdö sedan 1996 och drivit SkandiaMäklarna sedan 2007. Min erfarenhet och kompetens har resulterat i ett brett kontaktnät och många återkommande kunder. Jag är känd för att vara en duktig och lyhörd förhandlare som inte ger upp förrän affären är i hamn.

Mäklare Christian Ekengren
Christian Ekengren mäklare
Christian Ekengren

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006 och har stor erfarenhet av bostadsförsäljningar i Stockholm med omnejd. Med en hög ambitionsnivå, ett stort engagemang och kompetens ser jag till att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

Mäklare Terese Eldered
Terese Eldered mäklare
Terese Eldered

Att få möta och kunna hjälpa alla er underbara kunder är för mig en stor förmån. Jag sätter högsta värde på att skapa en god och snabb affär och är noga med nöjda parter i alla led. Här på Värmdö har jag både bott och verkat i många år och har mycket god lokalkännedom och stort nätverk både bland människor och i näringsliv.

SkandiaMäklarna Värmdö

Chamottevägen 11
13936 Gustavsberg

varmdo@skandiamaklarna.se

0854900200

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Värmdö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.