SkandiaMäklarna Vällingby & Hässelby

SkandiaMäklarna Vällingby & Hässelby

SkandiaMäklarna Vällingby & Hässelby

Välkommen till oss på SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby!

Kvalitet, omsorg, engagemang och ett nära samarbete med såväl säljare som köpare är hörnstenar genom hela försäljningsprocessen hos samtliga medarbetare.
Vi arbetar hårt för att du ska känna full trygghet genom hela din bostadsaffär och att vi genom vår lokalkännedom, kompetens och erfarenhet ska ge dig en mäklartjänst med god kvalité.

Vi har arbetat i dina kvarter sedan 1996 och har den viktiga lokalkännedom som krävs för en lyckad försäljning. Vi vet var närmaste matbutik, skola, förskola och kommunikationer finns i såväl Vällingby som Hässelby. Vi kan också berätta om områdets fritidsaktiviteter för stora och små såsom badbryggor, båt- och golfklubbar m.m.

Vår vilja att hela tiden överträffa dina förväntningar är bara några av de kvaliteter som gör det möjligt att bibehålla det lilla företagets personliga engagemang med det stora företagets genomslagskraft gällande t.ex. marknadsföring.

Vi på SkandiaMäklarna i Vällingby/Hässelby vet att stor arbetsglädje och personligt engagemang är avgörande för en lyckad bostadsaffär!

Våra mäklare

Mäklare Micaela Rebel
Micaela Rebel mäklare
Micaela Rebel

Personer som känner mig beskriver mig som målmedveten, strukturerad och tävlingsinriktad. Jag älskar möten mellan människor där vi skapar en vinn-vinn situation och drivs av att slå nya försäljningsrekord. Målet efter varje avslutad affär är att både säljare och köpare ska vara så nöjd att jag blir vidare rekommenderad till vänner.

Mäklare Rambod Panjaki
Rambod Panjaki mäklare
Rambod Panjaki

Rambod Panjaki är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Stockholm.

SkandiaMäklarna Vällingby & Hässelby

Ångermannagatan 152
16265 Vällingby

vallingby@skandiamaklarna.se

08-38 62 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Vällingby & Hässelby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.