SkandiaMäklarna Vällingby & Hässelby

SkandiaMäklarna Vällingby & Hässelby

SkandiaMäklarna Vällingby & Hässelby

Välkommen till oss på SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby!

Kvalitet, omsorg, engagemang och ett nära samarbete med såväl säljare som köpare är hörnstenar genom hela försäljningsprocessen hos samtliga medarbetare.
Vi arbetar hårt för att du ska känna full trygghet genom hela din bostadsaffär och att vi genom vår lokalkännedom, kompetens och erfarenhet ska ge dig en mäklartjänst med god kvalité.

Vi har arbetat i dina kvarter sedan 1996 och har den viktiga lokalkännedom som krävs för en lyckad försäljning. Vi vet var närmaste matbutik, skola, förskola och kommunikationer finns i såväl Vällingby som Hässelby. Vi kan också berätta om områdets fritidsaktiviteter för stora och små såsom badbryggor, båt- och golfklubbar m.m.

Vår vilja att hela tiden överträffa dina förväntningar är bara några av de kvaliteter som gör det möjligt att bibehålla det lilla företagets personliga engagemang med det stora företagets genomslagskraft gällande t.ex. marknadsföring.

Vi på SkandiaMäklarna i Vällingby/Hässelby vet att stor arbetsglädje och personligt engagemang är avgörande för en lyckad bostadsaffär!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Benny Letfors
Benny Letfors mäklare

Benny Letfors

Slutpriserna för de bostäder jag förmedlar talar sitt tydliga språk och jag håller prisrekord i flera bostadsrättsföreningar och bostadsområden. Att jobba på SkandiaMäklarna passar mig som handen i handsken då vårt mål är att leverera mäklartjänster av högsta kvalitet. Detta ger mig utrymmet att ta hand om mina kunder på det sätt jag behöver för att skapa de förutsättningar som krävs för att...

Mäklare Georges Abdi
Georges Abdi mäklare

Georges Abdi

Mitt mål är att se till och avsluta din bostadsförsäljning på bästa möjliga sätt. Frågar man mina kollegor och kunder så är min främsta styrka sociala öppenhet och att få min omgivning att känna och ha förtroende för mig. Jag har under åren strävat och byggt upp ett namn därav blir ofta rekommenderad av tidigare kunder, det är drivkraften och kvaliteten som får mig att vilja utvecklas och bli...

Mäklare Money Hayashida
Money Hayashida mäklare

Money Hayashida

Att sälja sitt hem och att samtidigt få känna sig trygg med affären är något som ligger mig varmt om hjärtat, ett bra samarbete mellan säljaren och mig som mäklare är ett måste. Att få hjälpa ett par, en familj eller en person att sälja sitt hem är det största förtroendet man kan få.

SkandiaMäklarna Vällingby & Hässelby

Ångermannagatan 152
16265 Vällingby

vallingby@skandiamaklarna.se

08-38 62 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Vällingby & Hässelby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.