SkandiaMäklarna Upplands Väsby

SkandiaMäklarna Upplands Väsby

SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Redo att lägga ut din bostad till försäljning? Låt din lokala fastighetsmäklare i Upplands Väsby hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär. Vi vet hur bostadsmarknaden fungerar både lokalt och över landet, med våra många mäklarkontor utspridda över hela Sverige. I Väsby har vi funnits sedan 2003 och du hittar oss i ljusa lokaler på Kyrkvägen 18. Kom in på en kaffe eller gör en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad. Välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Jonas Bedinger
Jonas Bedinger mäklare
Jonas Bedinger

Efter många år som fastighetsmäklare har jag erhållit lång erfarenhet av förhandling, försäljning och kundvård. Med den erfarenheten vet jag vad som krävs för att både köpare och säljare skall få en så bra och smidig affär som möjligt.

Mäklare Niklas Kristersson
Niklas Kristersson mäklare
Niklas Kristersson

Mitt mål som mäklare ligger i att hela tiden överträffa kundernas högt ställda krav och förväntningar, samt att vara en värdefull och närvarande mäklare genom hela affären. Jag måste känna att jag har gjort 110% i varje unik affär. Min erfarenhet och handlingskraft, blandat med proaktiv försäljning gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig i din bostadsaffär. Att vara...

Mäklare Alexander Ekman Källkvist
Alexander Ekman Källkvist

Alexander Ekman Källkvist är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Anette Sjöö
Anette Sjöö

Anette Sjöö är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bollstanäs, Runby, Sollentuna och Upplands Väsby.

Mäklare Camilla Frank
Camilla Frank

Camilla Frank är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Bollstanäs, Runby, Sollentuna och Upplands Väsby.

Mäklare Christopher Wermin
Christopher Wermin

Christopher Wermin är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Bollstanäs, Runby, Sollentuna och Upplands Väsby.

Mäklare Fredrik Nildén
Fredrik Nildén

Fredrik Nildén är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Bollstanäs, Runby, Sollentuna och Upplands Väsby.

SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Kyrkvägen 18
19474 Upplands Väsby

upplandsvasby@skandiamaklarna.se

0859475750

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Upplands Väsby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.