SkandiaMäklarna Sundbyberg

SkandiaMäklarna Sundbyberg

SkandiaMäklarna Sundbyberg

Funderar du på att köpa eller sälja din bostad? SkandiaMäklarna har förmedlat fastigheter under lång tid och vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd, oavsett om du söker ett nytt hem eller rätt köpare till din bostad. Välkommen in till din lokala mäklare i Sundbyberg!

En erfaren fastighetsmäklare i Sundbyberg
En fastighetsaffär är en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du har en mäklare som är erfaren, kunnig och känner till marknaden. Vi som arbetar här på SkandiaMäklarnas kontor i Sundbyberg har alla god lokalkännedom och bred kunskap om marknaden. Vi kan hjälpa dig att sälja ditt hem till dess rätta värde, oavsett vilken sorts fastighet det gäller.

SkandiaMäklarna vill sälja bäst
Vi finns med dig under hela processen, från det att du bestämmer dig för att köpa eller sälja, till det att du har flyttat in i din nya bostad eller köpekontraktet är påskrivet och klart. Vi tar hand om objektbeskrivning, visning och budgivning. För att du ska känna dig trygg så har vi också en mängd tilläggstjänster som du kan använda dig av. Till exempel kan du ta del av vår trygghetsförsäkring, och vi kan även hjälpa dig med en mängd tjänster som underlättar flytten för dig.

SkandiaMäklarna finns på många olika platser i landet, vi satsar alltid på att bli den ledande mäklaren på platser vi har kontor. Vi strävar inte efter att sälja mest men däremot att sälja bäst.

Låt oss hjälpa dig
Hör gärna av dig till oss om du har några frågor, vill ha en kostnadsfri värdering av din bostad eller bara undrar vad som finns på marknaden i Sundbyberg just nu. Välkommen till SkandiaMäklarna!

Våra mäklare

Mäklare Ilker Cengiz
Ilker Cengiz mäklare
Ilker Cengiz

100% KVALITÈ I en utmanande marknad som denna krävs det att man drar i alla trådar. Stort glöd och engagemang kombinerat med fokus på kvalité leder till högsta möjliga slutpris.

Mäklare Josefin Ruthman Lloyd
Josefin Ruthman Lloyd

Josefin Ruthman Lloyd är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Rickhard Löfgren
Rickhard Löfgren

Rickhard Löfgren är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Solna, Eskilstuna, Husby-Rekarne, Hållsta, Kvicksund, Mariefred, Näshulta, Skogstorp, Stallarholmen, Stora Sundby, Strängnäs, Torshälla, Västra Näshulta, Åkers Styckebruk och Ärla.

SkandiaMäklarna Sundbyberg

Ankdammsgatan 5G
17267 Solna

martin.helgesson@skandiamaklarna.se

08292222

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Sundbyberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.