SkandiaMäklarna Stockholm Skärgård

SkandiaMäklarna Stockholm Skärgård

SkandiaMäklarna Stockholm Skärgård

Välkommen till Anna, Christer, Therese, Terése och Christian vilka tillsammans utgör SkandiaMäklarna på Värmdö och Stockholm Skärgård. Att sälja bostäder är nog enkelt men ingen köper eller säljer bara en bostad. Någon säljer sitt livsverk, en annan köper en dröm. Detta förstår vi på SkandiaMäklarna.

Vi förmedlar som fastighetsmäklare: Bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och arrenderätter. Vi har verkat lokalt på Värmdö sedan 1993 och sedan juli 2016 sitter vi i nya fina lokaler i Gustavsbergs Hamn. Välkomna att kontakta oss via mail, telefon eller besök oss på Chamottevägen 11.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Rust Carlsson
Anna Rust Carlsson mäklare
Anna Rust Carlsson

Jag har under åren byggd upp ett stort kontaktnät och stor erfarenhet av fastighetsmarknaden. Jag har varit med i både låg - och högkonjunkturer på bostadsmarknaden och vet vad som krävs för att få till en lyckad affär med nöjda kunder i slutändan oavsett marknadsläge.

Mäklare Christer Carlsson
Christer Carlsson mäklare
Christer Carlsson

Jag har varit verksam mäklare på Värmdö sedan 1996 och drivit SkandiaMäklarna sedan 2007. Min erfarenhet och kompetens har resulterat i ett brett kontaktnät och många återkommande kunder. Jag är känd för att vara en duktig och lyhörd förhandlare som inte ger upp förrän affären är i hamn.

SkandiaMäklarna Stockholm Skärgård

Chamottevägen 11
Gustavsberg

stockholmskargard@skandiamaklarna.se

0854900200

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Stockholm Skärgård?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.