SkandiaMäklarna Solna

SkandiaMäklarna Solna

SkandiaMäklarna Solna

Ska du byta bostad? Välkommen till SkandiaMäklarna. Vi har förmedlat fastigheter över hela landet under många år – vilket har gjort att vi lärt oss en hel del om bostäder, utbud och efterfrågan. Här i Solna har vi funnits sedan 1995. Tack för att du funderar på att låta oss hjälpa dig att göra en riktigt bra fastighetsaffär.

Vad vinner du på att anlita SkandiaMäklarna?
Med oss kan du vara säker på att hela fastighetsaffären att kommer gå enkelt och smidigt till. Vi bistår dig i varje steg av affären – från objektbeskrivning och visning till budgivning och köpekontrakt. När det sedan är dags att byta bostad kan du utnyttja vårt nära samarbete med städ- och flyttfirmor. Några fördelar med SkandiaMäklarna är följande:

Vi har erfarenhet, engagemang och kunnighet
Med vårt stora kontaktnät når du ut till en stor kundkrets
Du får tillgång till en stor mängd tilläggstjänster
Vi känner till bostadsmarknaden i Solna.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Albin Silfwerplatz
Albin Silfwerplatz mäklare
Albin Silfwerplatz

En bostadsaffär är en av de största händelserna i livet, därför känner jag att är det extremt viktigt att vara noggrann i valet av mäklare. De personer jag hjälper upplever att deras önskemål om en smidig och lyckad bostadsaffär har förverkligats genom att jag har ett stort personligt engagemang, eftersom mitt mål är att alltid avsätta den tid som behövs för att Du ska känna sig nöjd. De...

Mäklare Ilker Cengiz
Ilker Cengiz mäklare
Ilker Cengiz

100% KVALITÈ I en utmanande marknad som denna krävs det att man drar i alla trådar. Stort glöd och engagemang kombinerat med fokus på kvalité leder till högsta möjliga slutpris.

Mäklare Matilda Gustavsson
Matilda Gustavsson mäklare
Matilda Gustavsson

Jag älskar mitt jobb och brinner för både service och försäljning! Det jag vill uppnå i varje bostadsaffär är att precis som du få bäst betalt för just din bostad! Mitt mål och min arbetsmetod utgår ifrån att du som kund alltid ska känna att du har mitt fulla stöd genom hela processen. Genom ett seriöst arbetssätt där noggrannhet och förtroende ligger i fokus, lämnar vi ingenting till slumpen när...

Mäklare Josefin Ruthman Lloyd
Josefin Ruthman Lloyd

Josefin Ruthman Lloyd är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Rickhard Löfgren
Rickhard Löfgren

Rickhard Löfgren är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Solna, Eskilstuna, Husby-Rekarne, Hållsta, Kvicksund, Mariefred, Näshulta, Skogstorp, Stallarholmen, Stora Sundby, Strängnäs, Torshälla, Västra Näshulta, Åkers Styckebruk och Ärla.

Mäklare Simon Lindström
Simon Lindström

Simon Lindström är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

SkandiaMäklarna Solna

Ankdammsgatan 5G
17143 Solna

solna@skandiamaklarna.se

08-27 26 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Solna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.