SkandiaMäklarna Sollentuna

SkandiaMäklarna Sollentuna

SkandiaMäklarna Sollentuna

SkandiaMäklarna är en av Sveriges största mäklarkedjor, vi finns nästintill överallt. I Sollentuna hittar din lokala fastighetsmäklare på Sollentunavägen 46. Vi har hjälp många kunder att hitta hem genom åren. Funderar du på att sälja din bostad och köpa nytt? Kom in till oss eller slå en signal för att ta reda på vad vi kan erbjuda dig. Träffa en av våra engagerade mäklare och gör ditt livs affär.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Marko Jovanovic
Marko Jovanovic mäklare
Marko Jovanovic

Ge mig nycklarna till ditt hem och kom ett steg närmre till din bästa affär någonsin. Mitt främsta mål är att du ska känna dig så nöjd att du utan tvekan rekommenderar mig vidare. Sedan 2009 har jag förmedlat hundratals hem i både uppåt- och nedåtgående marknader, mottagit utmärkelser där b la kundnöjdhet varit i fokus och utvecklat stora kontaktnät bland privatpersoner, företag och banker....

Mäklare Niklas Kristersson
Niklas Kristersson mäklare
Niklas Kristersson

Mitt mål som mäklare ligger i att hela tiden överträffa kundernas högt ställda krav och förväntningar, samt att vara en värdefull och närvarande mäklare genom hela affären. Jag måste känna att jag har gjort 110% i varje unik affär. Min erfarenhet och handlingskraft, blandat med proaktiv försäljning gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig i din bostadsaffär. Att vara...

Mäklare Anette Sjöö
Anette Sjöö

Anette Sjöö är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bollstanäs, Runby, Sollentuna och Upplands Väsby.

Mäklare Camilla Frank
Camilla Frank

Camilla Frank är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Bollstanäs, Runby, Sollentuna och Upplands Väsby.

Mäklare Christopher Wermin
Christopher Wermin

Christopher Wermin är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Bollstanäs, Runby, Sollentuna och Upplands Väsby.

Mäklare Fredrik Nildén
Fredrik Nildén

Fredrik Nildén är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Bollstanäs, Runby, Sollentuna och Upplands Väsby.

Mäklare Vilma Nildén
Vilma Nildén

Vilma Nildén är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

SkandiaMäklarna Sollentuna

Sollentunavägen 46
19140 Sollentuna

sollentuna@skandiamaklarna.se

08-96 51 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Sollentuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.