SkandiaMäklarna Skellefteå

SkandiaMäklarna Skellefteå

SkandiaMäklarna Skellefteå

Vårt familjeföretag Wikströms har sedan 1974 förmedlat tusentals fastigheter genom åren. Vi kan därmed marknaden, har god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Vi arbetar med villor, bostadsrätter, fritidshus, kommersiella fastigheter samt nyproduktion.
Vi kommer alltid att sätta dig som kund i centrum. Tveka inte att kontakta oss om du skall sälja eller köpa bostad. Välkommen till registrerad fastighetsmäklare för villor, fritidshus och bostadsrätter samt auktorisation med specialkompetens för kommersiella fastigheter.
Vi har alltid med engagemang och som målsättning att ge en personlig service som därmed har skapat ett fint förtroende från våra kunder i vårt arbete. Vi är erfarna och välutbildade mäklare och har alltid strävat att ge bästa kvalité i vårt arbete. Vi har utfört våra uppdrag så att de har gett ett bra resultat för alla parter. Att se framåt och utvecklas genom utbildning är något som vi sett som en styrka. Allt för att därmed ge kunden mer trygghet genom vårat arbete.

Vår målsättning är att bygga långa kundrelationer där du som nöjd kund vänder dig till oss när det är dags att byta boende.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Fredrik Wikström
Fredrik Wikström mäklare

Fredrik Wikström

Driven och har stor erfarenhet av affärer. Men har även goda kunskaper i byggteknik och juridik.

Mäklare Miranda Nilsson
Miranda Nilsson mäklare

Miranda Nilsson

För mig är det viktigt att möta alla inblandade parter i en affär med absolut bästa tillgänglighet och engagemang för att alla ska känna sig trygga. Ett maximerat slutpris kombinerat med högsta kvalité är målsättningen i varje enskild affär. Med Skandiamäklarnas breda annonsering, spekulantregister samt exklusiva visningsmaterial optimerar vi dina chanser till en lyckad affär.

Mäklare Therese Stjärnesund
Therese Stjärnesund mäklare

Therese Stjärnesund

Jag vill att du som säljare ska vara 100% nöjd med din bostadsaffär och strävar alltid efter att hitta den perfekta köparen som ser möjligheterna till just din bostad. För att du som säljare ska få...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

SkandiaMäklarna Skellefteå

Nygatan 32B
93132 Skellefteå

skelleftea@skandiamaklarna.se

0910-187 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Skellefteå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.