SkandiaMäklarna Saltsjöbaden

SkandiaMäklarna Saltsjöbaden

SkandiaMäklarna Saltsjöbaden

SkandiaMäklarna har funnits i Nacka sedan 1989 och har ett väl inarbetat varumärke och ett mycket gott renommé. Nyligen nyöppnades kontoret med ett nytt, modernt och mycket drivet team. Detta team har tillsammans en samlad erfarenhet på över 30 år och har jobbat på de bästa kontoren runtom i Stockholm. Nu satsar de fullt ut i Saltsjöbaden för att bli det självklara valet vid varje bostadsaffär.

SkandiaMäklarna är den ledande kvalitetsmäklaren. För oss handlar kvalitet om service, energi, tid och engagemang. Dessa faktorer leder till ett högt försäljningspris och viktigast av allt nöjda kunder - säljare OCH köpare. Vi tror att det behövs mer engagemang, äkta engagemang och en stark vilja! Vi har ett stort utbud av olika tjänster som underlättar bostadsbytet för både köpare och säljare. Hos oss får du hjälp med värdering, homestyling, besiktning, försäkring, bolån, städning, flytt och mycket mer.

Tillsammans skräddarsyr vi en försäljnings- och marknadsplan som passar just din bostad. Varmt välkommen till oss!
För att ta del av våra attraktiva öppningserbjudanden, kontakta oss på saltsjobaden@skandiamaklarna.se

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anette Roos
Anette Roos mäklare
Anette Roos

Jag kan mitt område då jag är uppvuxen i Saltsjöbaden och bor i Nacka idag och har lång erfarenhet inom mäklaryrket då jag blev registrerad fastighetsmäklare 2007. Är tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och vill att alla mina säljare ska få högsta möjliga slutpris och att mina köpare känner sig trygga i genom hela deras köp.

SkandiaMäklarna Saltsjöbaden

Hamnmagasinet, Skogsövägen 8
13333 Saltsjöbaden

saltsjobaden@skandiamaklarna.se

08-717 37 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Saltsjöbaden?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.