SkandiaMäklarna Södermalm

SkandiaMäklarna Södermalm

SkandiaMäklarna Södermalm

På Södermalm har SkandiaMäklarna hjälpt kunder att hitta hem i ett kvartssekel, på Renstiernas gata 25. Om du är ute efter erfarenhet, kunskap och ett bemötande där du befinner dig är vi ditt självklara val. Kom in på en kaffe, för att ställa en fråga om bostadsköp och fastighetsmarknaden eller för att starta igång försäljningen av din befintliga bostad. Vi finns här för dig. Välkommen hem!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Göran Bruce
Göran Bruce mäklare
Göran Bruce

Varje affär är unik. Mina ledord i yrkeslivet är service och ödmjukhet i kombination med noggrannhet och målmedvetenhet. För att uppnå det är jag alltid påläst och tillgänglig och gör alltid det lilla extra i varje enskild affär för att det ska bli så bra som möjligt. Mitt mål är att alltid göra du som säljare 100 % nöjd och få det högsta möjliga slutpriset.

Mäklare Michaela Paro
Michaela Paro mäklare
Michaela Paro

Jag en mycket engagerad och personlig mäklare med hög servicenivå och fullt fokus på mina försäljningsuppdrag. Flexibilitet, energi och som finlandssvensk dessutom en hel del finsk Sisu är mina mest framträdande karaktärsdrag. Min ambition är att säljare och köpare ska känna sig trygga och mer än nöjda efter en avslutad försäljning. Genom att genomföra hela processen på ett professionellt sätt...

Mäklare Peter Borromei
Peter Borromei mäklare
Peter Borromei

Den största glädjen i mitt arbete är att få hjälpa människor i deras livs största affär. Med kunskap, noggranna förberedelser och en stor portion personligt engagemang vill jag kunna ge de allra bästa förutsättningarna för en lyckad och trygg bostadsaffär.

SkandiaMäklarna Södermalm

Renstiernas Gata 25
11631 Stockholm

sodermalm@skandiamaklarna.se

08-641 83 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Södermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.