SkandiaMäklarna Nynäshamn

SkandiaMäklarna Nynäshamn

SkandiaMäklarna Nynäshamn

Varför SkandiaMäklarna?
När du ska köpa eller sälja fastigheter är det viktigt med en bra mäklare. Vi på SkandiaMäklarna har lång erfarenhet av fastighetsförsäljning och vet vad som krävs för en lyckad affär. Vi vill att du ska bli nöjd med din försäljning eller bostadsköp och hjälper dig i varje steg på vägen. Det finns många mäklare att välja mellan, men SkandiaMäklarna har kunskapen, erfarenheten och den personliga service du behöver för att göra en så bra affär som möjligt – på dina villkor.

Våra tjänster
Vi erbjuder förmedling och tjänster inom följande:

Villor
Bostadsrätter
Hyreshus
Tomter
Industri- och kontorsfastigheter
Lokaler och fastigheter
Förädling av mark och byggnader
Som en del i SkandiaMäklarna har vi i Nynäshamn ett brett utbud av förmedling och tjänster för att kunna hjälpa dig med det du behöver.

Din fastighetsmäklare i Nynäshamn
Viktigt för oss på SkandiaMäklarna är att kunna erbjuda bästa möjliga service, bland annat genom närhet till våra kunder. Vi har fördelen i att vara en del av en större kedja, där vi kan erbjuda en bred variation av tjänster och en gedigen erfarenhet inom fastighetsförmedling. Vi finns även på plats lokalt och bor i de orter och områden vi förmedlar bostäder och fastigheter i.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Caroline Östlund (fd Sjögren)
Caroline Östlund (fd Sjögren) mäklare
Caroline Östlund (fd Sjögren)

Jag är född och uppvuxen i kommunen och valde därför att både utbilda mig samt arbeta i detta område. Att arbeta i Haninge Kommun är roligt då var dag står för en ny utmaning. Här har vi variationer från hästgårdar till smålägenheter och att kunna kommunen utan och innan är en trygghet.

Mäklare Magnus Lundqvist
Magnus Lundqvist mäklare
Magnus Lundqvist

Den främsta anledningen till att ni ska anlita mig är att jag ger allt i varje affär. Jag är med hela vägen från det första mötet och tills kontrakt och tillträde har passerat. Jag vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar mig som mäklare. Mina starkaste sidor är engagemang, flexibilitet, tillgänglighet och viktigast av allt personlig service.

Mäklare Maria Bille
Maria Bille mäklare
Maria Bille

Varje affär är unik och jag tror på att vi tillsammans skapar den perfekta modellen för dig. För mig är det viktigt att du som säljare och köpare känner dig trygg och nöjd genom att du får en tjänst som är högkvalitativ av en mäklare som är engagerad och ser detaljerna. Detaljerna är skillnaden mellan ett högt och ett lågt försäljningspris. Detaljerna även skillnaden om ni efter avslutad...

Mäklare Therese Norén
Therese Norén mäklare
Therese Norén

Verksam Fastighetsmäklare/Franchisetagare i Haninge, Västerhaninge samt Nynäshamn sedan år 2006. Jag arbetar i dag nästan uteslutande med återkommande kunder och rekommendationer. Min ambition är att skräddarsy rätt upplägg för just din bostadsaffär. Mitt mål med varje affär är att den ska kännas trygg och smidig för dig som säljare. Det känns alltid hedrande när kunder rekommenderar mig vidare...

Mäklare Tove Hörnblad
Tove Hörnblad mäklare
Tove Hörnblad

Här har ni en mäklare med förkärlek till Haninge. Jag har i hela mitt yrkesverksamma liv arbetat med service och brinner för att alltid göra det lilla extra. Min högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar. Jag har som främsta mål att både köpare och säljare ska vara mer än nöjda med bostadsaffären efter att den är avslutad. Jag är...

Mäklare Martina Lyberg Tieamo
Martina Lyberg Tieamo

Martina Lyberg Tieamo är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Nenad Markovic
Nenad Markovic

Nenad Markovic är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Stockholm.

SkandiaMäklarna Nynäshamn

Fredsgatan 18
14930 Nynäshamn

nynashamn@skandiamaklarna.se

08-520 130 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Nynäshamn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.