SkandiaMäklarna Norrköping

SkandiaMäklarna Norrköping

SkandiaMäklarna Norrköping

SkandiaMäklarna är din lokala mäklare i Norrköping och det faktum att vi finns på plats betyder att vi både jobbar och bor här. Vi tror på ett stort engagemang och strävar efter att alltid ha ett nära samarbete med både säljare och köpare. Vi kan hjälpa dig med de olika typer av bostadsaffärer och är med i processen från de första stegen tills dess att du får nycklarna till ditt nya boende. Våra medarbetare kan bland annat hjälpa till med att värdera din bostad och hantera budgivningen. SkadiaMäklarna finns här för dig och bistår med följande:

Värdering
Objektbeskrivning
Visning
Budgivning
Köpekontrakt

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Alexander Bergh
Alexander Bergh mäklare
Alexander Bergh

Vill du träffa en mäklare som inte känns som en mäklare? Det här yrket är för mig en livsstil och jag trivs verkligen med det! Mitt personliga engagemang gör att många kunder även blir framtida vänner.

Mäklare Amanda Segersten
Amanda Segersten mäklare
Amanda Segersten

Jag älskar mitt arbete som mäklare. Det absolut bästa med yrket är att jobba med människor och uppfylla deras bostadsdrömmar. Vi gör en gemensam resa tillsammans där du som kund är involverad i alla steg.

Mäklare Cathrine Falkenlind
Cathrine Falkenlind mäklare
Cathrine Falkenlind

För mig är engagemang och kundnöjdhet enormt viktiga byggstenar i mitt arbete. Jag strävar alltid efter att ge mina säljare ett maximalt försäljningspris och det lilla extra i varje bostadsförsäljning.

Mäklare Daniel Sochor
Daniel Sochor mäklare
Daniel Sochor

Att vara mäklare är inte ett jobb. Det är en livsstil. Att leva som mäklare innebär att du som säljare kan räkna med att jag är med dig i alla steg och finns där för att räta ut alla frågetecken. En personlig och förtroendeingivande framtoning skapar långtgående relationer med köpare och säljare även efter att affären är avslutad. Söker du efter mäklare som inte känns som en mäklare utan en...

Mäklare Emma Aldhagen
Emma Aldhagen mäklare
Emma Aldhagen

Det är otroligt roligt att få vara delaktig i ett så stort steg i livet som en förändring i boendet faktiskt är. Därför ser jag alltid till att vara ordentligt förberedd och flexibel för att på bästa sätt kunna möta kundens förväntningar. Ingen affär är den andra lik vilket kräver lyhördhet och anpassning efter varje enskild kunds behov. Med ambition och entusiasm ger detta de bästa...

Mäklare Evelina Ågren
Evelina Ågren mäklare
Evelina Ågren

Ordet ”förtroende” betyder mycket för mig. För det är kring det ordet som jag bygger alla mina affärer. Att du som kund känner förtroende för mig som mäklare mynnar ut i att vi, tillsammans, kan kryssa oss genom fastighetsaffärens alla grynnor och grund. Detta utan att du någon gång ska behöva känna dig att osäker på ditt val av mäklare. Det är mitt jobb och jag älskar det!

Mäklare Filip Karlsson
Filip Karlsson mäklare
Filip Karlsson

Jag är väldigt engagerad i allt jag tar mig för vilket märks. För mig är det viktigt att du känner fullt förtroende för mig som mäklare, förtroendet är jag övertygad om byggs via hög tillgänglighet....

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jens Jörheden
Jens Jörheden mäklare
Jens Jörheden

Jag har ett stort engagemang och kommer gör allt för att du som säljare ska bli nöjd med allt från annons till slutpris.

Mäklare Lisa Engberg
Lisa Engberg mäklare
Lisa Engberg

Först och främst så älskar jag mitt arbete och brinner för att göra mina kunder nöjda. Mitt mål är att du ska vara så nöjd med affären att du rekommenderar mig till såväl kollegor, vänner som mormor och morfar. Då vet jag att jag har gjort ett bra jobb! Varje bostadsaffär är unik och jag vet att det är en stor affär för dig. Därför är det viktigt att du känner dig trygg under hela processen,...

Mäklare Marcus Gunnarsson
Marcus Gunnarsson mäklare
Marcus Gunnarsson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och att vi skall hitta en köpare som även den blir 100% nöjd.

Mäklare Marcus Wigren
Marcus Wigren mäklare
Marcus Wigren

Marcus Wigren är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kimstad, Kolmården, Norrköping, Norsholm, Skärblacka, Svärtinge, Vikbolandet och Åby.

Mäklare Robert Jonsson
Robert Jonsson

Robert Jonsson är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kimstad, Kolmården, Norrköping, Norsholm, Skärblacka, Svärtinge, Vikbolandet och Åby.

SkandiaMäklarna Norrköping

Torggatan 1
60242 Norrköping

norrkoping@skandiamaklarna.se

011-36 44 50

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Norrköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.