SkandiaMäklarna Nacka

SkandiaMäklarna Nacka

SkandiaMäklarna Nacka

SkandiaMäklarna har funnits i Nacka sedan 1989 och har ett väl inarbetat varumärke och en mycket god renommé. Kontoret består av ett nytt, modernt och mycket drivet team. Detta team har tillsammans en samlad erfarenhet på över 40 år och har jobbat på de bästa kontoren runtom i Stockholm. Nu satsar de fullt ut i Nacka för att bli de självklara valet vid varje bostadsaffär.

SkandiaMäklarna är den ledande kvalitetsmäklaren i Nacka. För oss handlar kvalitet om service, energi, tid och engagemang. Dessa faktorer leder till ett högt försäljningspris och viktigast av allt nöjda kunder - säljare OCH köpare. Vi tror att det behövs mer engagemang, äkta engagemang och stark vilja!

Vi har ett stort utbud av olika tjänster som underlättar bostadsbytet för både köpare och säljare. Hos oss får du hjälp med värdering, homestyling, besiktning, försäkring, bolån, städning, flytt och mycket mer. Tillsammans skräddarsyr vi en försäljnings- och marknadsplan som passar just din bostad.

Varmt välkommen till oss!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anette Roos
Anette Roos mäklare
Anette Roos

Jag kan mitt område då jag är uppvuxen i Saltsjöbaden och bor i Nacka idag och har lång erfarenhet inom mäklaryrket då jag blev registrerad fastighetsmäklare 2007. Är tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och vill att alla mina säljare ska få högsta möjliga slutpris och att mina köpare känner sig trygga i genom hela deras köp.

Mäklare Carina Norrbom
Carina Norrbom mäklare
Carina Norrbom

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006. Jag är känd för mitt brinnande engagemang, högt tempo och affärsmässiga kundfokus. Jag ger aldrig upp. Jag gör allt för att mina kunder ska bli nöjda. Jag ger ett personligt men professionellt intryck som leder till framgångsrika affärer.

Mäklare Caroline Hazelius
Caroline Hazelius mäklare
Caroline Hazelius

Detaljerna gör skillnaden! Varje affär är unik och jag tror på att vi tillsammans skapar den perfekta modellen för dig. För mig är det viktigt att du som säljare och köpare känner dig trygg och nöjd genom att du får en tjänst som är högkvalitativ av en mäklare som är engagerad och ser detaljerna. Detaljerna är skillnaden mellan ett högt och ett lågt försäljningspris. Det är skillnaden...

Mäklare Fatos Cetinkaya
Fatos Cetinkaya mäklare
Fatos Cetinkaya

Min höga energi samt viljan att prestera på topp är det som ligger till grund i att jag skapar bästa förutsättningarna för en trygg och bra bostadsaffär. Kundkontakten är bland det bästa jag vet och lägger ned mycket tid och enorm noggrannhet i varje försäljning. Jag är målmedveten och siktar alltid på att slutresultatet ska bli så bra som möjligt och att det samtidigt ska kännas tryggt under...

Mäklare Izabella Höglund
Izabella Höglund mäklare
Izabella Höglund

Jag strävar alltid efter att du som säljare ska känna en trygghet att anlita mig som fastighetsmäklare. Jag kommer att göra allt för att du ska bli så nöjd som möjligt och tillsammans arbeta för att nå högsta möjliga slutpris.

Mäklare Tobias Aasa
Tobias Aasa mäklare
Tobias Aasa

En bostadsaffär är för många en väldigt stor affär i livet. Målet i varje enskild affär är att mina kunder efteråt ska känna att jag verkligen har gjort allt för en lyckad försäljning. En lyckad försäljning kräver noggrannhet och engagemang, gentemot både säljaren och tänkbara köpare. En köpare som får svar på alla sina frågor, rådgivning kring sin egen försäljning eller möjlighet att få se...

SkandiaMäklarna Nacka

Gamla Värmdövägen 5
13137 Nacka

nacka@skandiamaklarna.se

08-718 40 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Nacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.