SkandiaMäklarna Nacka

SkandiaMäklarna Nacka

SkandiaMäklarna Nacka

SkandiaMäklarna har funnits i Nacka sedan 1989 och har ett väl inarbetat varumärke och en mycket god renommé. Kontoret består av ett nytt, modernt och mycket drivet team. Detta team har tillsammans en samlad erfarenhet på över 40 år och har jobbat på de bästa kontoren runtom i Stockholm. Nu satsar de fullt ut i Nacka för att bli de självklara valet vid varje bostadsaffär.

SkandiaMäklarna är den ledande kvalitetsmäklaren i Nacka. För oss handlar kvalitet om service, energi, tid och engagemang. Dessa faktorer leder till ett högt försäljningspris och viktigast av allt nöjda kunder - säljare OCH köpare. Vi tror att det behövs mer engagemang, äkta engagemang och stark vilja!

Vi har ett stort utbud av olika tjänster som underlättar bostadsbytet för både köpare och säljare. Hos oss får du hjälp med värdering, homestyling, besiktning, försäkring, bolån, städning, flytt och mycket mer. Tillsammans skräddarsyr vi en försäljnings- och marknadsplan som passar just din bostad.

Varmt välkommen till oss!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Carina Norrbom
Carina Norrbom mäklare

Carina Norrbom

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006. Jag är känd för mitt brinnande engagemang, högt tempo och affärsmässiga kundfokus. Jag ger aldrig upp. Jag gör allt för att mina kunder ska bli nöjda. Jag ger ett personligt men professionellt intryck som leder till framgångsrika affärer.

Mäklare Caroline Hazelius
Caroline Hazelius mäklare

Caroline Hazelius

Detaljerna gör skillnaden! Varje affär är unik och jag tror på att vi tillsammans skapar den perfekta modellen för dig. För mig är det viktigt att du som säljare och köpare känner dig trygg och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Emma Thelin
Emma Thelin mäklare

Emma Thelin

Emma Thelin har minst sagt yrket i blodet då hon är tredje generationens fastighetsmäklare. Hon har sedan barnsben fått ta del av yrket, träffat kunder och jobbat i branschen. Det har gjort att hon har en tydlig bild om hur hon vill upplevas och vilken servicenivå hon vet krävs för att både köpare och säljare ska lämna kontraktsbordet med ett leende. Emma är social, trygg, målmedveten och driven....

Mäklare Izabella Höglund
Izabella Höglund mäklare

Izabella Höglund

Jag strävar alltid efter att du som säljare ska känna en trygghet att anlita mig som fastighetsmäklare. Jag kommer att göra allt för att du ska bli så nöjd som möjligt och tillsammans arbeta för att nå högsta möjliga slutpris.

Mäklare Tobias Aasa
Tobias Aasa mäklare

Tobias Aasa

En bostadsaffär är för många en väldigt stor affär i livet. Målet i varje enskild affär är att mina kunder efteråt ska känna att jag verkligen har gjort allt för en lyckad försäljning. En lyckad försäljning kräver noggrannhet och engagemang, gentemot både säljaren och tänkbara köpare. En köpare som får svar på alla sina frågor, rådgivning kring sin egen försäljning eller möjlighet att få se...

SkandiaMäklarna Nacka

Gamla Värmdövägen 5
13137 Nacka

nacka@skandiamaklarna.se

08-718 40 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Nacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.