SkandiaMäklarna Motala

SkandiaMäklarna Motala

SkandiaMäklarna Motala

Välkommen till din lokala kvalitetsmäklare i Motala, Vadstena och Borensberg med omnejd. Vi har som ambition att vara den ledande kvalitetsmäklaren och detta är något vi arbetar hårt för. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg genom hela din bostadsaffär, från första kontakt till tillträde. Vi erbjuder engagemang, kompetens, erfarenhet och lokalkännedom och med detta hjälper vi dig att göra ditt livs affär. Vi gör allt för att du ska känna dig så nöjd som möjligt! Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att sälja eller köpa, vi hjälper dig och ger dig råd i alla lägen.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daniel Lahdo
Daniel Lahdo mäklare
Daniel Lahdo

Jag gör det jag älskar. Jag kopplar ihop säljare med köpare. Jag hittar lösningar, drömmar och nya boenden. Det förtroende som vilar hos mig i varje bostadsaffär är något jag bär med stolthet och något jag aldrig sviker. Ge mig ditt förtroende så får du se.

Mäklare Jenny Lindhagen
Jenny Lindhagen mäklare
Jenny Lindhagen

Oavsett om du ska sälja nu eller i framtiden är det bra att vara förberedd. Jag hjälper dig med konsultation kring bostadsmarknaden samt värdering av din nuvarande bostad - allt för att ditt livs största affär skall bli din livs bästa affär.

SkandiaMäklarna Motala

Drottninggatan 19B
591 30 Motala

motala@skandiamaklarna.se

0141-47 30 80

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Motala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.