SkandiaMäklarna Mölnlycke

SkandiaMäklarna Mölnlycke

SkandiaMäklarna Mölnlycke

Välkommen till SkandiaMäklarna i Mölnlycke!

Vi har varit verksamma i området sedan 1975, då under namnet Skårs Fastighetsbyrå. Sedan 1999 heter vi SkandiaMäklarna. Vårt kontor finns i centrala Mölnlycke på Biblioteksgatan 1. Vi känner den lokala marknaden och har god insikt i vad som efterfrågas just nu. Vi träffar varje vecka många köpare och vet därför vad de betalar lite extra för.

Vår ambition är att vara den ledande kvalitetsmäklaren. Vi arbetar hårt för att du ska känna full trygghet genom hela din bostadsaffär och att vi genom vår lokalkännedom, kompetens och erfarenhet ska ge dig en mäklartjänst med god kvalitet.

SkandiaMäklarna har två gånger utsetts till årets mäklare i Sverige. Då vi är många i branschen är vi givetvis mycket glada för att vårt ständiga arbete för kvalitet ger resultat.

Vill du veta mer om hur SkandiaMäklarna i Mölnlycke arbetar kommer vi gärna hem till dig för en förutsättningslös dialog kring ditt boende, även om du inte ska sälja just nu. Välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Carina Pagil
Carina Pagil mäklare

Carina Pagil

Carina har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 och har varit verksam i Göteborgs centrum sedan starten, vilket bidrar till stor kunskap om området, kunderna och förhållandena som råder där. Carina är som person noggrann och i sin roll som mäklare sätts alltid kvalitet och resultat i fokus. Hon är strukturerad och inger stort förtroende bland sina kunder som gärna återkommer om möjlighet ges....

Mäklare Carl-Henrik Henrell
Carl-Henrik Henrell mäklare

Carl-Henrik Henrell

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1994 och med den erfarenhet jag har vet jag vad som är viktigt både för köpare och säljare i livets största affär. Vi använder Skandia Mäklarnas framgångsrika metod och vi är duktiga på att se till att ni får bra betalt för er bostad. På Skandia Mäklarna arbetar vi i regel med max 2 bostäder/mäklare i samma fas samtidigt. Detta för att kunna ge bästa...

Mäklare Malin Andersson
Malin Andersson mäklare

Malin Andersson

Jag är en mycket engagerad och personlig mäklare med hög servicenivå och fullt fokus på de uppdrag jag anförtrotts. Jag strävar alltid efter att säljare och köpare ska känna sig trygga och riktigt nöjda efter en avslutad försäljning vilket har genererat i många fina rekommendationer och återkommande kunder genom åren. Genom att genomföra hela processen på ett professionellt sätt kommer vi att nå...

Mäklare Anders Malmberg
Anders Malmberg mäklare

Anders Malmberg

Anders Malmberg är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Bollebygd, Gunnebo, Hindås, Hultafors, Hällingsjö, Härryda, Kållered, Landvetter, Lindome, Mölndal, Mölnlycke, Olsfors, Pixbo, Rävlanda och Töllsjö.

Mäklare Kenneth Ivarsson

Kenneth Ivarsson

Kenneth Ivarsson är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Göteborg och Kungsbacka.

SkandiaMäklarna Mölnlycke

Biblioteksgatan 1A
43530 Mölnlycke

molnlycke@skandiamaklarna.se

031-88 62 70

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Mölnlycke?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.