SkandiaMäklarna Kungsholmen

SkandiaMäklarna Kungsholmen

SkandiaMäklarna Kungsholmen

Vi vill erbjuda dig den bästa och mest serviceinriktade mäklartjänst du kan hitta med god lokalkännedom, vänligt bemötande, hög servicenivå och stort engagemang som hörnstenar i vår verksamhet. Självklart är det viktigt att finnas på plats lokalt så vi har kontoret beläget på Fleminggatan 29, centralt på Kungsholmen.

Vi har koll på var skolor, bussar, dagis, mataffärer, butiker, barer, banker och övrig service finns - oavsett om det gäller Kungsholmstorg eller Essingeöarna. Vi har erfarenhet av i princip varje bostadsrättsförening i hela stadsdelen vilket tillsammans med vår mångåriga erfarenhet och sociala kompetens skapar det förtroende köpare och säljare vill känna när han eller hon gör sitt livs största affär.

Vårt nätverk inom Skandia Mäklarna ger dig dessutom tillgång till en lokal mäklare oavsett var du bor i dag då vi har 80 kontor i hela Sverige. Vi är det rätta alternativet som mixar det lilla och det stora företagets fördelar - välkommen att kontakta oss redan idag!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Nils Janemar
Nils Janemar mäklare
Nils Janemar

Jag arbetar som fastighetsmäklare på Kungsholmen och Essingeöarna och är mycket fokuserad och engagerad i mitt arbete. Genom hög servicenivå, tillgänglighet och lokalkännedom arbetar jag för att din bostadsaffär ska bli riktigt lyckad. Min ambition är att du ska känna dig trygg genom hela förmedlingsprocessen och bli riktigt nöjd när affären är avslutad. Du är alltid välkommen att...

Mäklare Andreas Tid
Andreas Tid

Andreas Tid är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, villor i Essingen, Fredhäll, Hornsbergs strand, Kristineberg, Kungsholmen, Lilla Essingen, Marieberg, Stadshagen och Stora Essingen.

Mäklare Carina Larsson
Carina Larsson

Carina Larsson är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Essingen, Fredhäll, Hornsbergs strand, Kristineberg, Kungsholmen, Lilla Essingen, Marieberg, Stadshagen och Stora Essingen.

Mäklare Hanna Thor
Hanna Thor

Hanna Thor är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Essingen, Fredhäll, Hornsbergs strand, Kristineberg, Kungsholmen, Lilla Essingen, Marieberg, Stadshagen och Stora Essingen.

Mäklare Johan Reffel
Johan Reffel

Johan Reffel är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Essingen, Fredhäll, Hornsbergs strand, Kristineberg, Kungsholmen, Lilla Essingen, Marieberg, Stadshagen och Stora Essingen.

Mäklare Sarah Österling
Sarah Österling

Sarah Österling är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Essingen, Fredhäll, Hornsbergs strand, Kristineberg, Kungsholmen, Lilla Essingen, Marieberg, Stadshagen och Stora Essingen.

SkandiaMäklarna Kungsholmen

Fleminggatan 29
11226 Stockholm

kungsholmen@skandiamaklarna.se

08-6539600

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Kungsholmen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.