SkandiaMäklarna Huddinge

SkandiaMäklarna Huddinge

SkandiaMäklarna Huddinge

Inte hittat ditt drömboende ännu? Välkommen in till oss på SkandiaMäklarna i Huddinge. Här hjälper vi dig med allt som hör flytt och bostad till, vare sig du bara har några funderingar eller är redo att ta nästa steg och byta bostad. Tveka inte att kontakta oss eller komma in på ett besök. Du hittar oss centralt på Fagerängsvägen 1.

Den mest anlitade fastighetsmäklaren i Huddinge
Vi erbjuder dig stor lokalkännedom, engagemang och erfarenhet, något som fått oss att bli den mest anlitade mäklaren i Huddinge med omnejd. Vi kan bostadsmarknaden och hjälper dig att värdera din bostad helt kostnadsfritt, något som gör det lättare för dig att få din bostad såld till rätt pris.

Låt oss hjälpa dig göra en lyckad bostadsaffär. Kontakta oss och få hjälp med objektbeskrivning, annons, visning, budgivning och köpekontrakt. Vi förmedlar hus, bostadsrätter, tomter, kommersiella fastigheter, nyproduktioner, uthyrning av lokaler.

Gör det enkelt för dig. Vi samarbetar med experter inom homestyling samt flytt- och städföretag. Dessa tjänster gör hela flyttprocessen så mycket mer smidig.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daniel Heiskanen
Daniel Heiskanen mäklare
Daniel Heiskanen

Med mig som mäklare garanterar jag er ett ärligt samarbete som bygger på en stor hängivenhet till att ni ska få den skräddarsydda tjänsten som just ni vill ha.

Mäklare Daniel Rehn
Daniel Rehn mäklare
Daniel Rehn

Kontakta mig för mer info.

Mäklare David Krantz
David Krantz mäklare
David Krantz

Jag är tydlig i mitt agerande och ser till att det blir en trygg och väl genomförd försäljning. Jag sätter alltid kunden i fokus, är snabb på att återkoppla och lämnar inget åt slumpen. Mitt mål är att göra dig som säljare 100% nöjd och strävar alltid efter att maximera slutpriset.

Mäklare Jakob Johansson
Jakob Johansson mäklare
Jakob Johansson

Jag heter Jakob och har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2006. Jag gillar verkligen vad jag gör, och så länge man trivs och mår bra på sin arbetsplats, tror jag också att man gör ett bra jobb. Kunskap, glädje, engagemang och driv är de värdegrunder som jag bygger mitt mäkleri på. Vill ni veta mer är ni varmt välkomna att kontakta mig såklart.

Mäklare Johan Holmgren
Johan Holmgren mäklare
Johan Holmgren

Johan Holmgren har varit verksam i området i 14 år och arbetar i dag nästan uteslutande med återkommande kunder och rekommendationer. Han har flera år hamnat på 10-i-topplistan bland alla mäklare för SkandiaMäklarna i Sverige och år 2008 blev han Årets Mäklare. "Jag brinner för mitt yrke då ingen dag är den andra lik, att man får lära känna nya människor och dessutom få hjälpa sina kunder till en...

Mäklare Madeleine Torevall
Madeleine Torevall mäklare
Madeleine Torevall

Hej, Mitt namn är Madeleine Torevall och kommer ursprungligen från Falun i Dalarna. Sedan 2006 har jag varit verksam som fastighetsmäklare/franchisetagare i Huddinge, Botkyrka, Rönninge/Salem, Älvsjö och Årsta. Att arbeta som fastighetsmäklare innebär att alltid ha kunden i fokus och kunna erbjuda bästa möjliga service för att just din bostadsaffär ska bli din bästa affär i livet. I mitt...

Mäklare Tim Konradsson
Tim Konradsson mäklare
Tim Konradsson

Jag vill genom min mäklartjänst ge dig de absolut bästa möjligheterna att nå högsta möjliga försäljningspris!

SkandiaMäklarna Huddinge

Fagerängsv. 1
14137 Huddinge

huddinge@skandiamaklarna.se

08-774 58 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Huddinge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.