SkandiaMäklarna Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro & Tidaholm

SkandiaMäklarna Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro & Tidaholm

SkandiaMäklarna Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro & Tidaholm

Välkommen till SkandiaMäklarna i Hjo. Vi förmedlar allt från bostadsrätter och villor till fritidshus och tomter. Vi arbetar i både Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro och Tidaholm. Vårt mål är att vara Skaraborgs ledande kvalitetsmäklare och att ha 100 % nöjda kunder. Engagemang, personlig service, lokalkännedom och kompetens är några av de egenskaper vi bygger vårt dagliga arbete runt, för att nå våra mål.

Ni hittar oss på Långgatan 2 i Hjo. Här är ni alltid välkomna att komma in på en kopp kaffe och disktuera ert boende med någon av oss kunniga fastighetsmäklare.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Andreas Bengtsson
Andreas Bengtsson mäklare
Andreas Bengtsson

Jag har ett driv och engagemang att hitta de rätta köparna i alla mina affärer som gör att varje försäljning når högsta tänkbara slutpris. För mig är det ytterst viktigt att du som säljare upplever trygghet och förtroende för mig genom hela affären.

Mäklare Elin Ingsten
Elin Ingsten mäklare
Elin Ingsten

Med mig som mäklare får du ett personligt engagemang för dig och din bostad. Mitt mål är att du som säljare ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen, nå högsta möjliga slutpris och i...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2019

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Fanny Hellgren
Fanny Hellgren mäklare
Fanny Hellgren

Mitt mål vid en bostadsförsäljning är att såväl säljare som köpare känner ett förtroende för mig som fastighetsmäklare. Jag jobbar därför alltid efter att samtliga parter i bostadsaffären känner sig trygga, nöjda och sedda genom hela processen.

Mäklare Tommy Hallström
Tommy Hallström mäklare
Tommy Hallström

Min målsättning i alla affärer är att överträffa kundens förväntningar. Jag strävar alltid att nå högsta möjliga slutpris och att vi efter köpet har en nöjd köpare av bostaden.

SkandiaMäklarna Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro & Tidaholm

Långgatan 2
54430 Hjo

hjo@skandiamaklarna.se

072-251 19 30

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro & Tidaholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.