SkandiaMäklarna Helsingborg

SkandiaMäklarna Helsingborg

SkandiaMäklarna Helsingborg

"Vi börjar, där andra nöjer sig".

Vi gör det vi älskar. Vi kopplar ihop säljare med köpare. Vi hittar lösningar, drömmar och nya boenden. Ge oss ditt förtroende så får du se.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Alexander Akkache
Alexander Akkache mäklare
Alexander Akkache

SkandiaMäklarna är din kompetenta fastighetsmäklare i Helsingborg. Vi har arbetat med försäljning och förmedling av fastigheter länge och vet hur processen blir både så enkel och lönsam som möjligt. Kontakta mig om du vill sälja din bostad eller köpa en helt ny. Jag ser till att allt går rätt till.

Mäklare Ali Mroveh
Ali Mroveh mäklare
Ali Mroveh

Som renodlad säljare med utmärkt lokalkännedom och stort affärssinne är jag rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav, engagemang och total transparens genom din bostadsaffär!

Mäklare Jan Swensk
Jan Swensk mäklare
Jan Swensk

Jag vill att min uppdragsgivare alltid ska vara 100% nöjd och jag strävar alltid efter högsta möjliga slutpris.

Mäklare Omar Akkache
Omar Akkache mäklare
Omar Akkache

Vill du ha en engagerad, flexibel och driven mäklare som alltid strävar efter att få bäst betalt, då har du hittat rätt mäklare. Lägg där till ett enormt kontaktnät i Helsingborg och en fingertoppkänsla i alla delar av försäljningsprocessen. Som kund ska du kunna slappna av och känna dig trygg från början till slut.

Mäklare Suzana Dunjic
Suzana Dunjic mäklare
Suzana Dunjic

Varje kund är unik i både mått, önskemål och förväntningar. Målet att få varje kund att känna sig sedd och nöjd med sina bostadsaffärer inspirerar mig som mäklare att varje dag ge det lilla extra. Jag hjälper dig inte bara med din bostadsförsäljning utan jag hjälper dig även maximera ditt försäljningspris! Det ska vara kul och lätt att jobba ihop!

Mäklare Torres Nasir
Torres Nasir mäklare
Torres Nasir

Som säljare gör du utan tvekan livets största affär. Du vill självklart få bäst betalt och ha en smidig affär. Som fastighetsmäklare vill jag överträffa dina mål. En bostadsaffär skall vara välgenomtänkt i minsta detalj för nå det bästa resultat. Jag hjälper dig som säljare längst med vägen i vår resa. Jag har också stor erfarenhet av dödsboförsäljningar samt överförmyndarnämnden. För er som är...

Mäklare Annelie Liljeborg
Annelie Liljeborg

Annelie Liljeborg är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skåne.

SkandiaMäklarna Helsingborg

Pålsjögatan 9
25441 Helsingborg

helsingborg@skandiamaklarna.se

042-32 74 74

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Helsingborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.