SkandiaMäklarna Halmstad & Laholm

SkandiaMäklarna Halmstad & Laholm

SkandiaMäklarna Halmstad & Laholm

Detta erbjuder SkandiaMäklarna dig:

SkandiaMäklarnas arbete kännetecknas av gedigen kunskap, god servicekänsla och äkta engagemang. Vi vill få dig att känna dig trygg från första till sista mötet. Våra lokala mäklare har
dessutom god lokal kännedom och bred kompetens, vilket gör oss till ett tryggt och säkert val för en bostadsaffär. Strävan efter att sälja bäst går före strävan efter att sälja mest.

Vi erbjuder en rad uppskattade tilläggstjänster som trygghetsförsäkringar och snabbvärdering av din bostad helt kostnadsfritt. Med samarbetspartners inom homestyling och städ- samt flyttfirmor finns stor möjlighet att göra flytt så mycket enklare.

Våra mäklare har som mål att göra varje bostadsaffär så lyckad som möjligt. Med ledord som entusiasm, engagemang och erfarenhet förmedlar vi bostäder både på landsbygden och i staden.

Välkomna....

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Kenneth Kristofferson
Kenneth Kristofferson mäklare

Kenneth Kristofferson

Hej. Jag heter Kenneth Kristofferson. Är född och uppvuxen i Halland. Efter examen som ekonom-agronom M.Sc har jag arbetat som försäljningschef och marknadschef under många år innan jag sadlade om...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Pontus Thuresson

Pontus Thuresson

Pontus Thuresson är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Laholm, Halmstad, Falkenberg och Hylte.

SkandiaMäklarna Halmstad & Laholm

Storgatan 2
30243 Halmstad

halmstad@skandiamaklarna.se

035-15 72 00 / 0430-121 00 / 0345-108 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Halmstad & Laholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.