SkandiaMäklarna Halmstad & Laholm

SkandiaMäklarna Halmstad & Laholm

SkandiaMäklarna Halmstad & Laholm

Detta erbjuder SkandiaMäklarna dig:

SkandiaMäklarnas arbete kännetecknas av gedigen kunskap, god servicekänsla och äkta engagemang. Vi vill få dig att känna dig trygg från första till sista mötet. Våra lokala mäklare har
dessutom god lokal kännedom och bred kompetens, vilket gör oss till ett tryggt och säkert val för en bostadsaffär. Strävan efter att sälja bäst går före strävan efter att sälja mest.

Vi erbjuder en rad uppskattade tilläggstjänster som trygghetsförsäkringar och snabbvärdering av din bostad helt kostnadsfritt. Med samarbetspartners inom homestyling och städ- samt flyttfirmor finns stor möjlighet att göra flytt så mycket enklare.

Våra mäklare har som mål att göra varje bostadsaffär så lyckad som möjligt. Med ledord som entusiasm, engagemang och erfarenhet förmedlar vi bostäder både på landsbygden och i staden.

Välkomna....

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Kenneth Kristofferson
Kenneth Kristofferson mäklare
Kenneth Kristofferson

Hej. Jag heter Kenneth Kristofferson. Är född och uppvuxen i Halland. Efter examen som ekonom-agronom M.Sc har jag arbetat som försäljningschef och marknadschef under många år innan jag sadlade om till fastighetsmäklare. Har även tillbringat några år i USA och Tyskland. Är bondson från början och har därmed alltid varit omgiven av hus, byggnader och renoveringar mm av olika slag. Allt från...

Mäklare Pontus Thuresson
Pontus Thuresson

Pontus Thuresson är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Halland.

SkandiaMäklarna Halmstad & Laholm

Storgatan 2
30243 Halmstad

halmstad@skandiamaklarna.se

035-15 72 00 / 0430-121 00 / 0345-108 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Halmstad & Laholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.