SkandiaMäklarna Eskilstuna

SkandiaMäklarna Eskilstuna

SkandiaMäklarna Eskilstuna

Skandiamäklarna har under många år varit med och format mäklarbranschen. Med vår erfarenhet och kompetens har vi byggt upp ett fungerande koncept, där du som kund alltid står i fokus. Vi tror på ett lokalt bemötande i området där du vill köpa eller sälja bostad. Därför är våra kontor stationerade över hela Sverige, med engagerade och kunniga mäklare på plats. Välkommen till SkandiaMäklarna i Eskilstuna.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Carina Lorentzon
Carina Lorentzon mäklare

Carina Lorentzon

Jag som mäklare vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få hösta möjliga slutpris!

Mäklare Daniel Sund
Daniel Sund mäklare

Daniel Sund

Som person är jag noggrann, strukturerad och enligt många kunder också lättsam, realistisk och "rakt på sak". Detta är något som jag alltid strävar efter att leva upp till - just för att kunna ge dig den bästa servicen och möjligheten att nå högsta möjliga slutpris!

Mäklare Ebba Hofström
Ebba Hofström mäklare

Ebba Hofström

Jag vill att mina kunder, både säljare och köpare, känner sig sedda och har en tilltro till mig såväl under som efter förmedlingsuppdraget. Det största målet för mig som mäklare är att Du som kund är nöjd.

Mäklare Filip Erlandsson
Filip Erlandsson mäklare

Filip Erlandsson

Jag anser mig vara en högpresterande mäklare med många uppdrag som pågår samtidigt. Jag säljer allt från villor till bostadsrätter men har också i uppdrag att förmedla nyproduktionsprojekt i olika delar av Eskilstuna. En stor del av mina uppdragsgivare är återkommande kunder eller rekommendationer från nöjda samarbetspartners. Kontakta mig för en affär präglad av stor trygghet och mycket driv....

Mäklare Gunilla Thorin
Gunilla Thorin mäklare

Gunilla Thorin

Jag har mer än 20 års erfarenhet av mäklarbranschen och dessutom arbetat med försäljning av nyproducerade hus i Västkust-Stugans regi i flera år. Detta har gett mig en mycket stor kunskap som följer min kund under hela affären.

Mäklare Louise Graham
Louise Graham mäklare

Louise Graham

I min roll som fastighetsmäklare gör jag mitt yttersta för att ni ska känna er trygga och nöjda med er bostadsaffär. Jag anser att nyckeln till en lyckad relation är kommunikation, därför finns jag alltid nära till hands om det är någonting ni undrar över.

Mäklare Marcus Lorentzon
Marcus Lorentzon mäklare

Marcus Lorentzon

Med ett genuint intresse för människor ser jag individen i varje affär. Mitt mål som fastighetsmäklare är att finnas där för såväl säljare som köpare under hela processen.

Mäklare Niina Tihinen
Niina Tihinen mäklare

Niina Tihinen

Jag är en engagerad mäklare med stor servicekänsla och gör alltid mitt yttersta för att överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklare Therése Nyberg Larsson
Therése Nyberg Larsson mäklare

Therése Nyberg Larsson

Som fastighetsmäklare har jag ett genuint engagemang och driv. För mig är det viktigt med långsiktiga relationer samt att leverera en mäklartjänst med högsta nivå anpassat efter era specifika önskemål och behov.

Mäklare Rickhard Löfgren

Rickhard Löfgren

Rickhard Löfgren är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter i Solna, Strängnäs och Eskilstuna.

SkandiaMäklarna Eskilstuna

Kungsgatan 3B
63220 Eskilstuna

eskilstuna@skandiamaklarna.se

016-15 78 50

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Eskilstuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.