SkandiaMäklarna Eskilstuna

SkandiaMäklarna Eskilstuna

SkandiaMäklarna Eskilstuna

Skandiamäklarna har under många år varit med och format mäklarbranschen. Med vår erfarenhet och kompetens har vi byggt upp ett fungerande koncept, där du som kund alltid står i fokus. Vi tror på ett lokalt bemötande i området där du vill köpa eller sälja bostad. Därför är våra kontor stationerade över hela Sverige, med engagerade och kunniga mäklare på plats. Välkommen till SkandiaMäklarna i Eskilstuna.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Carina Lorentzon
Carina Lorentzon mäklare
Carina Lorentzon

Jag som mäklare vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få hösta möjliga slutpris!

Mäklare Daniel Sund
Daniel Sund mäklare
Daniel Sund

Som person är jag noggrann, strukturerad och enligt många kunder också lättsam, realistisk och "rakt på sak". Detta är något som jag alltid strävar efter att leva upp till - just för att kunna ge dig den bästa servicen och möjligheten att nå högsta möjliga slutpris!

Mäklare Ebba Hofström
Ebba Hofström mäklare
Ebba Hofström

Jag vill att mina kunder, både säljare och köpare, känner sig sedda och har en tilltro till mig såväl under som efter förmedlingsuppdraget. Det största målet för mig som mäklare är att Du som kund är nöjd.

Mäklare Filip Erlandsson
Filip Erlandsson mäklare
Filip Erlandsson

Jag anser mig vara en högpresterande mäklare med många uppdrag som pågår samtidigt. Jag säljer allt från villor till bostadsrätter men har också i uppdrag att förmedla nyproduktionsprojekt i olika delar av Eskilstuna. En stor del av mina uppdragsgivare är återkommande kunder eller rekommendationer från nöjda samarbetspartners. Kontakta mig för en affär präglad av stor trygghet och mycket driv....

Mäklare Gunilla Thorin
Gunilla Thorin mäklare
Gunilla Thorin

Jag har mer än 20 års erfarenhet av mäklarbranschen och dessutom arbetat med försäljning av nyproducerade hus i Västkust-Stugans regi i flera år. Detta har gett mig en mycket stor kunskap som följer min kund under hela affären.

Mäklare Jesper LInd
Jesper LInd mäklare
Jesper LInd

Det viktigaste för mig kommer alltid att vara att både köpare och säljare är nöjda under och efter affären samt att mina kunder alltid känner sig trygga med mig som mäklare. Jag som fastighetsmäklare och även som person sätter ärlighet, transparens, tydlighet och trygghet i centrum. Det stora målet för mig efter varje avslutad affär är att du som kund ska vilja rekommendera mig till vänner,...

Mäklare Louise Graham
Louise Graham mäklare
Louise Graham

I min roll som fastighetsmäklare gör jag mitt yttersta för att ni ska känna er trygga och nöjda med er bostadsaffär. Jag anser att nyckeln till en lyckad relation är kommunikation, därför finns jag alltid nära till hands om det är någonting ni undrar över.

Mäklare Marcus Lorentzon
Marcus Lorentzon mäklare
Marcus Lorentzon

Med ett genuint intresse för människor ser jag individen i varje affär. Mitt mål som fastighetsmäklare är att finnas där för såväl säljare som köpare under hela processen.

Mäklare Niina Tihinen
Niina Tihinen mäklare
Niina Tihinen

Jag är en engagerad mäklare med stor servicekänsla och gör alltid mitt yttersta för att överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklare Nina Ekberg
Nina Ekberg mäklare
Nina Ekberg

Har en bakgrund inom nyproduktion sedan 2008 och har hjälpt över 800 kunder inom små-och flerbostadshus med fokus på bostadsplanering och inredning innan jag utbildade mig till fastighetsmäklare på FEI (Företagsekonomiska institutet). Det som driver mig är att hjälpa människor och göra köpare och säljare nöjda. Mina kunder beskriver mig som kunnig, pålitlig och högpresterande.

Mäklare Rickhard Löfgren
Rickhard Löfgren

Rickhard Löfgren är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Solna, Eskilstuna, Husby-Rekarne, Hållsta, Kvicksund, Mariefred, Näshulta, Skogstorp, Stallarholmen, Stora Sundby, Strängnäs, Torshälla, Västra Näshulta, Åkers Styckebruk och Ärla.

SkandiaMäklarna Eskilstuna

Kungsgatan 3B
63220 Eskilstuna

eskilstuna@skandiamaklarna.se

016-15 78 50

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Eskilstuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.