SkandiaMäklarna Bromma, Spånga & Ekerö

SkandiaMäklarna Bromma, Spånga & Ekerö

SkandiaMäklarna Bromma, Spånga & Ekerö

Mäklare Bromma/Spånga/Ekerö

Står du inför beslutet att köpa eller sälja din bostad? SkandiaMäklarna i Bromma vill vara ditt självklara val när du anlitar en mäklare. Vi har funnits i dina kvarter i mer än 20 år och har gedigen erfarenhet av fastighetsaffärer och vet vad som krävs för att din affär ska bli framgångsrik. Välkommen till din lokala fastighetsmäklare i Bromma.
Din kunniga mäklare i Bromma med omnejd

Har du kommit till ett nytt skede i livet? Letar du efter det charmiga huset med öppen spis? Eller vill du ha en modern bostadsrätt med gångavstånd till butiken? Vi har god kännedom om såväl Bromma som dess omnejd och hjälper dig hitta precis det som du söker. Lita på oss.

Går du i säljtankar? Våra fastighetsmäklare värderar din bostad och bistår dig med en tilltalande objektsbeskrivning. Vi har samarbete med noga utvalda partners inom homestyling och ser till att din fastighet visar sig från sin bästa sida när den fotograferas och visas. Vi ger dig vårt fulla engagemang och arbetsglädje från första möte tills affären gått i lås. Oavsett om du ska sälja eller köpa.

Vi förmedlar bland annat följande objekt:

Villor
Bostadsrätter
Nyproduktion
Tomter
Fritidshus

Ledande fastighetsmäklare i Bromma

Vår ambition är att vara ledande inom mäklarbranschen. Vi vill ge dig kvalitet och att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Vi har ett nära samarbete med både säljare och köpare och vill underlätta processen för dig. SkandiaMäklarna är din lokala mäklare i Bromma med ett rikstäckande nätverk och gedigen kunskap om branschen.
Funderar du på att köpa eller sälja?

Tveka inte att kontakta oss, vi kan branschen och vet vad som är avgörande för en lyckad fastighetsaffär. Lita på oss när du vill byta bostad. Vi kommer att arbeta hårt för att göra dig nöjd. Kontakta SkandiaMäklarna så kan vi prata mer om hur vi kan förverkliga dina drömmar.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Henrik Larsson
Henrik Larsson mäklare

Henrik Larsson

För mig är det viktigt att varje bostadsaffär genomförs på ett professionellt sätt så att alla involverade parter känner trygghet. Det som driver mig i mitt jobb är att mina kunder vid slutet av varje försäljning har ett leende på läpparna, och gärna rekommenderar mig vidare.

Mäklare Annica Oppenheim Stenman

Annica Oppenheim Stenman

Annica Oppenheim Stenman är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Stockholm och Ekerö.

Mäklare Monika Keiller

Monika Keiller

Monika Keiller är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar radhus, villor.

Mäklare Sandra Hindstam

Sandra Hindstam

Sandra Hindstam är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus.

Mäklare Åsa Belin

Åsa Belin

Åsa Belin är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor.

SkandiaMäklarna Bromma, Spånga & Ekerö

Brommaplan 403
16876 Bromma

bromma@skandiamaklarna.se

08-80 76 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Bromma, Spånga & Ekerö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.