SkandiaMäklarna Botkyrka & Salem

SkandiaMäklarna Botkyrka & Salem

SkandiaMäklarna Botkyrka & Salem

Vi på SkandiaMäklarna erbjuder dig som kund fastighetsmäklare med god lokalkännedom och mångårig erfarenhet av Botkyrka. Vi kan marknaden här och berättar gärna mer. Vare sig du säljer eller köper står vi med dig genom hela processen för en lyckad bostadsaffär. Välkommen till din lokala fastighetsmäklare i Salem och Botkyrka med omnejd.

Detta gör vi på SkandiaMäklarna
Vi både bor och är verksamma i Botkyrka, därför vet vi vad detta område har att erbjuda. Vårt engagemang och personliga service är vår stolthet och vi gör allt för att göra dig nöjd när du köper eller säljer en fastighet. Vår kompetens möjliggör för oss att hjälpa dig på bästa sätt och anpassa oss efter just det du behöver.

Nära samarbete med köpare och säljare
Du hittar SkandiaMäklarna på Fagerängsvägen 1 i Huddinge. Välkommen in på en kaffe eller ett förutsättningslöst möte. Vi har ett nära samarbete med både säljare och köpare så att du, oavsett vad för typ av fastighet du säljer, kan få en snabb och enkel affär. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, kommersiella fastigheter, nyproduktion och tomter.

Vi kan erbjuda dig en kostnadsfri värdering av din bostad, även om du inte planerar att sälja i dagsläget. Det hjälper dig att räkna på hur mycket du har att röra dig med vid ett eventuellt köp. Vi finns här i närområdet för att bistå dig när det är dags att byta hem.

Vi vill vara din fastighetsmäklare i Botkyrka/Salem
Lokalkännedom är något vi värdesätter och därför har vi lokala mäklare var du än bor i Sverige. Vårt kontor i Botkyrka fortsätter att växa och vår ambition är att kunna hjälpa så många som möjligt att hitta sin drömbostad, vare sig det är en första lägenhet eller en friliggande villa med stora fönster.

Kontakta oss gärna vid funderingar så ger vi dig den hjälp du behöver i jakten på din framtida bostad.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daniel Heiskanen
Daniel Heiskanen mäklare
Daniel Heiskanen

Med mig som mäklare garanterar jag er ett ärligt samarbete som bygger på en stor hängivenhet till att ni ska få den skräddarsydda tjänsten som just ni vill ha.

Mäklare David Krantz
David Krantz mäklare
David Krantz

Jag är tydlig i mitt agerande och ser till att det blir en trygg och väl genomförd försäljning. Jag sätter alltid kunden i fokus, är snabb på att återkoppla och lämnar inget åt slumpen. Mitt mål är att göra dig som säljare 100% nöjd och strävar alltid efter att maximera slutpriset.

Mäklare Jakob Johansson
Jakob Johansson mäklare
Jakob Johansson

Jag heter Jakob och har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2006. Jag gillar verkligen vad jag gör, och så länge man trivs och mår bra på sin arbetsplats, tror jag också att man gör ett bra jobb. Kunskap, glädje, engagemang och driv är de värdegrunder som jag bygger mitt mäkleri på. Vill ni veta mer är ni varmt välkomna att kontakta mig såklart.

Mäklare Johan Holmgren
Johan Holmgren mäklare
Johan Holmgren

Johan Holmgren har varit verksam i området i 14 år och arbetar i dag nästan uteslutande med återkommande kunder och rekommendationer. Han har flera år hamnat på 10-i-topplistan bland alla mäklare för SkandiaMäklarna i Sverige och år 2008 blev han Årets Mäklare. "Jag brinner för mitt yrke då ingen dag är den andra lik, att man får lära känna nya människor och dessutom få hjälpa sina kunder till en...

Mäklare Madeleine Torevall
Madeleine Torevall mäklare
Madeleine Torevall

Hej, Mitt namn är Madeleine Torevall och kommer ursprungligen från Falun i Dalarna. Sedan 2006 har jag varit verksam som fastighetsmäklare/franchisetagare i Huddinge, Botkyrka, Rönninge/Salem, Älvsjö och Årsta. Att arbeta som fastighetsmäklare innebär att alltid ha kunden i fokus och kunna erbjuda bästa möjliga service för att just din bostadsaffär ska bli din bästa affär i livet. I mitt...

Mäklare Tim Konradsson
Tim Konradsson mäklare
Tim Konradsson

Jag vill genom min mäklartjänst ge dig de absolut bästa möjligheterna att nå högsta möjliga försäljningspris!

SkandiaMäklarna Botkyrka & Salem

Fagerängsv. 1
14137 Huddinge

botkyrka@skandiamaklarna.se

08-530 341 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Botkyrka & Salem?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.