SkandiaMäklarna Örnsköldsvik

SkandiaMäklarna Örnsköldsvik

SkandiaMäklarna Örnsköldsvik

SkandiaMäklarna - kvalitetsmäklaren i Örnsköldsvik och Höga Kusten
Vi vill erbjuda dig den bästa och mest serviceinriktade mäklartjänst du kan hitta, med god lokalkännedom, vänligt bemötande, hög servicenivå och stort engagemang som hörnstenar i vår verksamhet.
Vårt kontor hittar du på Hamngatan 13 A i centrala Örnsköldsvik. Kontoret är lätt tillgängligt på gatuplanet och bilen parkerar du enkelt i närheten.

Vi har bedrivit fastighetsförmedling sedan 2007 och förmedlar villor, bostadsrätter, fritidhus, gårdar, skogsfastigheter och kommersiella fastigheter i Örnsköldsvik och Höga Kusten.

Hos oss får du kompetens, engagemang och personlig service, kombinerat med en väletablerad mäklarkedjas alla resurser.
För oss är varje försäljningsuppdrag unikt och vi lägger stor vikt vid detaljerna. Vi strävar efter att ge dig marknadens bästa mäklartjänst, där inget lämnas åt slumpen. Alla arbetar med stort engagemang för att både köpare och säljare ska känna sig så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare och att nöjda kunder återkommer till oss när det är dags att byta bostad på nytt.

Om du funderar på att byta bostad, eller behöver en bankvärdering – kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Vid ett första möte inför en eventuell försäljning berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt livs bästa affär. Mötet är helt kostnadsfritt!

Kom gärna in om du har vägarna förbi eller boka ett möte med någon av oss, så vet du säkert att rätt person finns på plats.
Välkommen till oss!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Torbjörn Sverker
Torbjörn Sverker mäklare
Torbjörn Sverker

Jag arbetar målmedvetet och effektivt för att se till att säljare och köpare gör en trygg och säker affär och att säljaren får de bästa köparna och det bästa priset. Full koll på alla moment i förmedlingsuppdraget, från foto och bildbehandling till realisationsvinstutredning. Inget lämnas åt slumpen.

Mäklare Susanne Nilsson
Susanne Nilsson

Susanne Nilsson är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, villor i Västernorrland.

SkandiaMäklarna Örnsköldsvik

Hamngatan 13A, (Box 150)
89133 Örnsköldsvik

ornskoldsvik@skandiamaklarna.se

0660-772 60

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Örnsköldsvik?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.