Rönnemäklaren

Rönnemäklaren

Rönnemäklaren

Rönnemäklaren är ett fristående mäklarföretag utan storbolagens mallar och begränsningar.Vi är inte heller knutna till någon specifik bank eller försäkringsbolag. Detta gör det enkelt för oss att anpassa oss efter varje kunds specifika behov.

Vi har istället bra kontakter med flera banker och kan på så sätt hjälpa varje kund utifrån dennes förutsättningar. Ett återkommande exempel är spekulanter som inte har hela kontantinsatsen. Vi vet vilka banker som kan hjälpa kunderna och har fått flera spekulanter och därmed budgivning tack vare detta!

Våra engagerade mäklare är en del av framgången som gör att vi kan hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär. Vår styrka ligger i att vi är en litet mäklarföretag, med mycket god lokalkännedom. Vi känner vårt område utan och innan. Till vår hjälp har vi också en stort spekulantregister.

Våra mäklare är rutinerade och kan förutse och förebygga många problem. Detta skapar trygghet för dig som säljare, men även för spekulanterna som får hjälp om de är osäkra. Flera undersökningar visar att trygga köpare vågar betala mer, det har vi tagit fasta på.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Maria Udén Nyberg
Maria Udén Nyberg mäklare

Maria Udén Nyberg

Jag har ett stort engagemang vilket leder dig till en lyckad bostadsaffär. Min styrka ligger i att jag har mycket god lokalkännedom och känner mitt område utan och innan. Jag är rutinerad med...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Rönnemäklaren

Skolgatan 7
Ängelholm

info@ronnemaklaren.se

0431-30 22 80

Är du kontorschef på Rönnemäklaren?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.