Pontuz Löfgren

Pontuz Löfgren

Pontuz Löfgren

I många år har vi förädlat och utvecklat mäklartjänsten. Ett ständigt pågående arbete där många parametrar ska stämma överens. Vår ambition har alltid varit att omge oss av duktiga medarbetare med stora hjärtan, hjärtan som brinner för att umgås och trivas med människor. Det är precis det mäkleri handlar om.

Ni som kund träffar oss kanske bara några gånger i livet, oftare än så byter de flesta inte bostad. Vi tycker att det är alldeles för lite, vi vill gärna förlänga mötet med er. Vi försöker därför få möjlighet att träffas på några av våra många evenemang och aktiviteter. Dessa har vi skapat för att göra livet på hemorten lite trevligare, men också för att vi ska få chans att lära känna varandra innan det är dags att byta bostad, eller när bostadsaffären är avslutad.

Vi liknar gärna mäklarbranschen vid en trädgård. Här skapar vi rum för våra kunder och plantera nya idéer, som vi tror är bra för er som vill ge oss ert förtroende. Det är i den här trädgården som det ska gro och växa, för att vi ska kunna få en bra skörd tillsammans. Och det är här vi kan skapa den helhet som uppfyller allt ni kan förvänta er – och lite till.

När ni läser det här har ni säkert kommit en bra bit i era bobytartankar. Vi hoppas få vara med er på hela resan till ett nytt boende. Vår dörr kommer att stå öppen för er i många år framöver.

Med en förhoppning om ett fruktsamt samarbete.

Välkommen till Pontuz Löfgren AB!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Eric Giljam
Eric Giljam mäklare
Eric Giljam

Jag är en noggrann, seriös och förtroendeingivande fastighetsmäklare som strävar efter att alltid ha 100% nöjda kunder. Jag har jobbat med förmedling av bostadsrätter i åtta år och har därför en gedigen erfarenhet av försäljning av bostadsrätter.

Mäklare Felix Hasselberg
Felix Hasselberg mäklare
Felix Hasselberg

Social, driven och organiserad är några utav Felix mest framstående personlighetsdrag, något som karakteriserar honom både som fastighetsmäklare och människa. Att skapa goda relationer och nöjda kunder är väldigt viktigt för göteborgaren. Anlitar du Felix som din mäklare är planering, tydlighet och stenhårt arbete viktiga ledord för samarbetet.

Mäklare Henric Gustafsson
Henric Gustafsson mäklare
Henric Gustafsson

Efter 14 år som fastighetsmäklare har man stor kunskap och vet vad varje säljare kräver av sin mäklare. Likadant gäller som köpare/spekulant. Varje säljuppdrag är unikt för mig och jag kräver mycket av mig själv för att nå upp till de förväntningar säljare, spekulanter och till slut köparen har. Att jobba med stort engagemang, förtroende och tillit är mycket viktigt för mig.

Mäklare Jacob Gustafsson
Jacob Gustafsson mäklare
Jacob Gustafsson

Jag jobbar alltid för att du som säljare ska bli 100% nöjd med försäljningen.

Mäklare Marcus Lönnbom
Marcus Lönnbom mäklare
Marcus Lönnbom

Om du söker efter en driven mäklare med grym struktur där ordning och reda är en självklarhet är jag mäklaren du söker!

Mäklare Pontuz Löfgren
Pontuz Löfgren mäklare
Pontuz Löfgren

Flerfaldig Ironman-deltagare som älskar Mallorca nästan lika mycket som Kalmar. Har länge tillhört toppen av Sveriges mäklarelit och är hela tiden med och utvecklar branschen. Kan upplevas tuff, men är egentligen otroligt snäll, vilket personalen genomskådat för länge sedan. Var lika tongivande fotbollsspelare som tondöv rockstjärna i unga år. Han har arbetat som mäklare sedan 1992 och...

Mäklare Selma Kahrimanovic
Selma Kahrimanovic mäklare
Selma Kahrimanovic

Om du söker efter en driven mäklare med hög kunskap är jag rätt för dig.

Mäklare Ulrika Hjort
Ulrika Hjort mäklare
Ulrika Hjort

Jag vill att du ska vara riktigt nöjd med din försäljning av din bostad och jag jobbar efter att du ska bli nöjd till 100%, dessutom jobbar jag alltid för att du ska få bästa möjliga marknadspris för din fastighet!

Pontuz Löfgren

Västra Sjögatan 33
391 23 Kalmar

info@pontuzlofgren.se

0480420200

Är du kontorschef på Pontuz Löfgren?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.