PAX Fastighetsmäkleri

PAX Fastighetsmäkleri

PAX Fastighetsmäkleri

Tillsammans har vi mer än 150 år av mäklarerfarenhet!
Vi på PAX Fastighetsmäkleri har en djup erfarenhet av bostadsmarknaden i Västerås med omnejd. Ingen stadsdel eller bostadsområde är okänd för oss. Vi mäklare som jobbar på PAX har tillsammans över 150 års erfarenhet av att arbeta som fastighetsmäklare i Västerås. Med erfarenheten kommer tryggheten .
Att köpa eller sälja bostad är en av de större privatekonomiska affärer man gör i livet. Vi vill att det ska bli den absolut bästa affären du gör. Vi ser till att både säljare och köpare får det stöd och information som behövs för att känna sig trygga före, under och efter affären. Vi har bra koll på juridiken, fastighetsekonomin och hur skattesystemet påverkar dig som säljare och köpare. Engagemang och driv ger dig bättre betalt Det kan låta lite kaxigt, men i regel får du bättre betalt för din bostad om du anlitar en fastighetsmäklare från PAX.
Idag är inte som förr. Vi sitter inte och väntar på att din bostad blir såld, vi arbetar aktivt för att hitta så många spekulanter som möjligt. Genom 150 år av samlad erfarenhet i mäklaryrket har vi nu format processen för att du ska få din bostad såld till det rätta priset på marknaden. Vi kallar det för PAX processen. Kontakta oss på PAX Fastighetsmäkleri för en fri värdering.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Gabriel Stener
Gabriel Stener mäklare
Gabriel Stener

Mitt driv och engagemang får både säljare och köpare att känna en stor trygghet i en av sina största privatekonomiska affärer. Jag ger alltid mitt yttersta att det skall bli den bästa bostadsaffär en säljare och köpare får uppleva. Jag har är infödd Västeråsare och eftersom jag arbetat länge som fastighetsmäklare (12år) så har jag hunnit med att få mycket god kännedom om Västerås...

Mäklare Henric Björkman
Henric Björkman mäklare
Henric Björkman

Under min 12 åriga mäklarkarriär har jag förmedlat omkring 1000 bostäder. Under den perioden har jag alltid strävat efter att vara tillgänglig, service minded och förmedlat trygghet för både säljare och köpare i deras kanske största affär i livet. Med ett förflutet som idrottare på högsta nivå, inom ishockey gillar jag att tävla och vet att man aldrig är bättre än sin senaste förmedling. Jag är...

Mäklare Jan Myrberg
Jan Myrberg mäklare
Jan Myrberg

En fastighetsmäklare med lång erfarenhet av branschen och av Västerås - här är han född och här bor han med sin familj. Rutinen har gjort honom till en trygg part att ha med sig in i livets kanske viktigaste affär.

Mäklare Jonas Westberg
Jonas Westberg mäklare
Jonas Westberg

Min tillgänglighet och erfarenheten som jag ger både säljare och köpare får dem att känna en stor trygghet i en av sina större privatekonomiska affärer. Jag ger alltid mitt yttersta att det skall bli den bästa affär säljare och köpare gör.

Mäklare Kenneth Parkegren
Kenneth Parkegren mäklare
Kenneth Parkegren

Statistik saknas, men efter 25 år som mäklare i Västerås kan jag vara mäklaren med flest återkommande kunder – genom åren har jag hjälpt många västeråsare från ett hem till ett annat, flera gånger om. Som infödd västeråsare har jag full koll på staden och omgivningarna.

Mäklare Marie Fredriksson
Marie Fredriksson mäklare
Marie Fredriksson

Jag har är infödd Västeråsare och eftersom jag arbetat länge som fastighetsmäklare så har jag hunnit med att få mycket god kännedom om Västerås bostadsmarknad. Jag är noggrann, kunnig och målinriktad som person. Väljer Ni PAX Fastighetsmäkleri och mig som Er fastighetsmäklare väljer Ni ett starkt varumärke i kombination med en engagerad fastighetsmäklare.

Mäklare Nathalie Cedervall
Nathalie Cedervall mäklare
Nathalie Cedervall

Min ambition och krav på mig själv är att överträffa dina redan högt ställda förväntningar.

Mäklare Robin Myrberg
Robin Myrberg mäklare
Robin Myrberg

Det som sammanfattar mig som fastighetsmäklare är mitt driv, positiva inställning och noggrannhet. Mitt mål är att leverera på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Jag kommer att ta hand om er bostadsförsäljning som om den vore min egen och nöjer mig inte förrän ni är nöjda!

Mäklare Tobias Nordesjö
Tobias Nordesjö mäklare
Tobias Nordesjö

Med nästan 15 år i branschen som mäklare har jag en lång erfarenhet, vilket är tryggt för både köpare och säljare i en av sina större privata affärer. Jag försöker alltid vara tillgänglig och ger givetvis mitt yttersta i varje moment.

Mäklare Tony Kuhn
Tony Kuhn mäklare
Tony Kuhn

En dalmas som sedan länge är västeråsare helt och hållet. Jag går i gång lika starkt på små ettor som stora industrifastigheter och drivet och rutinen gör att jag inte ger mig förrän affären gärna överträffar förväntningarna och mina kunder är nöjda. Intresserad av segling och fiske när tid ges.

Mäklare Ella Reutman
Ella Reutman

Ella Reutman är mäklare på PAX Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

PAX Fastighetsmäkleri

Badhusgatan 7
72215 Västerås

info@paxfm.se

021-10 19 00

Är du kontorschef på PAX Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.