Nybergs Hem

Nybergs Hem

Nybergs Hem

Jag driver mitt egna fastighetsmäkleri med säte på Södermalm och verksamhet över hela Sverige. Utan mellanhänder eller stora bolag som ägare och tillsammans med branschens främsta inom inredning, foto och copy kan jag erbjuda er en professionell mäklartjänst som är svår att matcha i kvalitet och prisvärdhet.

Nybergs Hem är ett enmansmäkleri och jag förmedlar främst bostäder på rekommendation. Jag jobbar väldigt flitigt med privatvisningar men håller självklart öppna söndagsvisningar också.Jag har goda kontakter inom bygg, vvs, måleri, el och städ och delar gärna med mig av dessa till mina kunder.

Med miljön i åtanke försöker jag göra ett så litet klimatavtryck som möjligt, i den mån det går reser jag fossilfritt (kollektivt / cykel / elfordon) och all marknadsföring sker digitalt.Hör gärna av er till mig så pratar vi vidare.

Nybergs Hem
Betyg & omdöme

Våra mäklare

Mäklare Andreas Nyberg
Andreas Nyberg mäklare
Andreas Nyberg

Jag jobbar alltid hårt för mina kunder, jag är affärsmässig och jag har god lokalkännedom i de områden där jag verkar. Jag får återkommande goda recensioner av mina kunder och har hög träffsäkerhet när det kommer till värdering och faktiskt slutpris. Jag är en stor förespråkare av privatvisningar, merparten av mina lyckade försäljningar kommer till stånd av just privatvisningar.

Nybergs Hem

Götgatan 22A
118 46 Stockholm

andreas@nybergshem.se

070-390 82 90

Är du kontorschef på Nybergs Hem?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.