Notar Uppsala

Notar Uppsala

Notar Uppsala

Vår ambition är att förmedla den bästa mäklartjänsten i Uppsala & Knivsta med omnejd och ge allt i varje försäljning. Med det menar vi att vi gör det yttersta i alla lägen så att både säljare och köpare ska vara så pass nöjda med oss som mäklare att de vill ha oss igen och rekommendera oss till vänner och bekanta. Vi har många års erfarenhet vilket gör att du som kund kan känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen med oss.

Notars starka varumärke anlitas av de boende i Uppsala & Knivsta med högsta krav på en skicklig och driven fastighetsmäklare som ständigt levererar rekordpris. I vårt starka team finner ni flera av Uppsalas bäst säljande mäklare. Våra tre ledord är: Offensivitet, vilja och respekt. Dessa ord bär vi med oss som mäklare i varje affär för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse och resultat.
Vid varje försäljning anpassar vi marknadsföringen efter bostadens förutsättningar och hur vi skall nå den mest optimala och köpstarka målgruppen. Det innebär att vi får flest spekulanter till visningarna och således det högsta slutpris som marknaden är villig att betala för just Din bostad.

Anlita Notar Uppsala för att uppleva hur en kunnig, engagerad
och professionell fastighetsmäklare arbetar för högsta slutpris. Tillsammans kommer vi nå rekordpris.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Albin Ruhl
Albin Ruhl mäklare
Albin Ruhl

Under de senaste åren har jag varit en av de mest anlitade fastighetsmäklarna i landet. För mig är mäkleri det roligaste som finns, att ständigt slå rekord på rekord oavsett marknadsläge är något som är riktigt häftigt!

Mäklare Damir Bicharov
Damir Bicharov mäklare
Damir Bicharov

Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare. Jag är ung, ambitiös och är alltid tillgänglig för att hjälpa mina kunder, oavsett dag eller tidpunkt. Det absolut viktigaste för mig vid en försäljning är ett högt slutpris för säljaren men framför allt, att både köpare och säljare känner sig som vinnare vid en försäljning.

Mäklare Erik Hedlund
Erik Hedlund mäklare
Erik Hedlund

En trygg affär ger ett bra resultat. Med mig så är ni i trygga händer från första kontakten, tills att vi har sålt er bostad.

Mäklare Jennie Hedengren
Jennie Hedengren mäklare
Jennie Hedengren

För att jag får bostaden såld oavsett förutsättningar. Gäller att hitta rätt köpare för rätt objekt.

Mäklare Jesper Staring
Jesper Staring mäklare
Jesper Staring

I min roll som mäklare strävar jag efter att varje kund ska vilja rekommendera mig till vänner och bekanta, då nöjda kunder är ett bevis på en väl genomförd affär. Tillsammans lägger vi upp en skräddarsydd plan för just din bostad för att nå högsta möjliga slutpris!

Mäklare Martin Boholm
Martin Boholm mäklare
Martin Boholm

Jag var Sveriges mest rekommenderade mäklare under hela 2018.

Mäklare Mikael Ghadirian Lindström
Mikael Ghadirian Lindström mäklare
Mikael Ghadirian Lindström

Jag tror inte tror på slumpen! Varje enskild bostadsaffär är unik. Genom att skräddarsy varje försäljning för just din unika bostad så maximerar vi försäljningspriset. Med mitt engagemang och driv ser jag till att just din försäljning blir ditt livs bästa affär.

Mäklare Walle Abou Khaled
Walle Abou Khaled mäklare
Walle Abou Khaled

Som född och uppvuxen i Uppsala känner jag staden utan och innan och kan med mitt breda kontaktnät knyta samman rätt säljare och köpare. Att få hjälpa mina kunder till en trygg affär är det bästa jag vet och jag brinner för att slå rekord i slutpriser oavsett marknadsläge!

Mäklare Burhan Balikci
Burhan Balikci

Burhan Balikci är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knivsta, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Uppsala, Vattholma och Vänge.

Notar Uppsala

Brantingstorget 18
75322 Uppsala

uppsala@notar.se

018-430 10 50

Är du kontorschef på Notar Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.