Notar Tyresö

Notar Tyresö

Notar Tyresö

Varmt välkomna till vår bobutik i Tyresö!
Vi har en stor lokalkännedom och förmedlar lägenheter, villor, tomter och fritidshus i med omnejd.
Vi som fastighetsmäklare har en gedigen och mångårig erfarenhet från Tyresö bostadsmarknad och många av oss är själva födda och uppvuxna samt bor här idag.
Oavsett om ni bor i villa eller i bostadsrätt så har vi på Notar Tyresö just den kunskap och erfarenhet som en lyckad försäljning med högsta möjliga slutpris kräver.
Vi erbjuder våra kunder ett genuint engagemang och en fenomenal marknadsföring. Vi hjälper er med försäljning, kostnadsfri värdering samt skriftlig värdering för att omförhandla lån hos banken.

Kom in på en kopp kaffe på vårt mäklarkontor på Pluggvägen 21B eller kontakta oss på 08-83 88 83 eller tyreso@notar.se.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Per Knaust
Per Knaust mäklare
Per Knaust

Per är franchisetagare och kontorschef över områdena Farsta, Huddinge, Tyresö och Haninge. Under sin karriär har Per sålt över 1 000 objekt över hela Stockholm. Under sina tretton år i branschen har han skaffat sig en gedigen erfarenhet och behärskar försäljningsprocessen med stor precision. Han har erfarenhet av allt från försäljningar av villor, bostadsrätter, dödsbon, tomter till ombildning av...

Mäklare Peter Jakaczynski
Peter Jakaczynski mäklare
Peter Jakaczynski

Energi, engagemang, målmedvetenhet och en vilja att alltid uppnå maximalt försäljningspris.

Mäklare Robin Ström
Robin Ström mäklare
Robin Ström

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 11 år där jag har förmedlat över 1.000 objekt. Att vara fastighetsmäklare är inte bara ett yrkesval för mig utan mer en livsstil. Jag är franchisetagare och ansvarig över kontoren i områdena Farsta, Huddinge, Skarpnäck och Haninge. Tack vare min energi och drivkraft så har jag rekordpriser i de flesta föreningar i söderort. Ända sen jag var liten...

Notar Tyresö

Pluggvägen 21B
12833 Tyresö

tyreso@notar.se

08-838883

Är du kontorschef på Notar Tyresö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.