Notar Täby, Danderyd & Vallentuna

Notar Täby, Danderyd & Vallentuna

Notar Täby, Danderyd & Vallentuna

Välkommen till din Notar Mäklare i Täby, Danderyd och Vallentuna!

Täby utvecklas i hög takt och det byggs regelbundet ut med nya bostäder. Läget nära centrala Stockholm och Arlanda gör Täby till ett mycket attraktivt bostadsområde! Flera av våra kunniga mäklare har arbetat i Täby i många år. Det gör att våra mäklare har en lång erfarenhet, bred fackkunskap och en mycket god lokalkännedom.

Våra mäklare har dagligen kontakt med bostadsrättsföreningar i Täby som vi också hjälpt frekvent i många år. För att nämna några vi har inarbetade relationer med Brf Storstugan, Brf Farmen, Brf Jupiter, Brf City, Brf Vingen. Andra populära bostadsområden förutom Täby som våra mäklare är proffs på är Vallentuna och Danderyd.

Med vår stora kunskap om Täby, Vallentuna och Danderyd tillsammans med marknadens mest kraftfulla marknadsföringspaket skapar vi de bästa förutsättningar vid Din försäljning. Vår målsättning är att alltid visa stort engagemang, vara pålästa och professionella och erbjuda en hög service – allt för nå högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Vi säljer regelbundet bostadsrätter / lägenheter, villa, fritidshus, radhus och tomt i Täby, Vallentuna och Danderyd.

Vi hoppas på ett gott samarbete – vi lovar att det lönar sig och blir ditt livs bästa affär!

Med vänliga hälsningar,

Michaela, Ulrika, Ida, Caroline och Raycelyn.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Ida Pellikka
Ida Pellikka mäklare
Ida Pellikka

Med bakgrunden som alpin elitidrottare samt fotbollsspelare gör jag aldrig någonting halvdant. Jag är en obotlig vinnarskalle och älskar mitt jobb! Jag kommer göra allt för att överträffa dina förväntningar och kommer alltid finnas tillgänglig. I mitt arbete är jag kunnig, ärlig, målinriktad och arbetar ständigt för att mina kunder ska känna sig trygga genom hela processen.

Mäklare Michaela Holmström
Michaela Holmström mäklare
Michaela Holmström

Mitt mäkleri kännetecknas av engagemang, ihärdighet och viljan att alltid överträffa mina egna och mina kunders förväntningar. Mitt mål är att tillsammans med kund och säljare ta fram det bästa. Vill du maximera slutpriset? Anlita mig idag!

Mäklare Ulrika Detlofsson
Ulrika Detlofsson mäklare
Ulrika Detlofsson

Jag älskar mitt jobb och strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar och detta är något jag har med mig ifrån en satsning på fotboll på elitnivå. Jag strävar alltid efter en topp prestation och gör mitt yttersta i varje enskild försäljning. Jag vill erbjuda mina kunder en hög tillgänglighet, ett starkt personligt engagemang och service samt gedigen kunskap. Inga frågor skall...

Notar Täby, Danderyd & Vallentuna

Biblioteksgången 2
18370 Täby

taby@notar.se

08-544 733 50

Är du kontorschef på Notar Täby, Danderyd & Vallentuna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.