Notar Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp

Notar Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Gurvinder Singh
Gurvinder Singh mäklare
Gurvinder Singh

Fastighetsmäklaryrket är för mig en livsstil, där man får möjligheten att få arbeta med människor. En av nycklarna till framgång i denna bransch är att vara lyhörd och lyssna på vad kunden verkligen eftersöker. Värderar du trygghet, förtroende och engagemang hos din fastighetsmäklare, så har du hittat rätt. Att sälja sitt hem är för många ett stort steg, men genom en god kommunikation kommer jag...

Mäklare Jessica Eklöf
Jessica Eklöf mäklare
Jessica Eklöf

Goda rekommendationer och återkommande kunder är ett kvitto på att jag har lyckats mycket bra i min yrkesroll. Att dessutom kunna titulera sig som en av Sundbybergs mest rekommenderade fastighetsmäklare är ett extremt bra bevis på att mitt arbetssätt är uppskattat. Jag kommer ALLTID att erbjuda 110% engagemang till både mina säljare och köpare. Mitt främsta ledord är förtroende som gör att jag...

Mäklare Kamjar Shahi
Kamjar Shahi mäklare
Kamjar Shahi

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Solna/Sundbyberg sedan 2009 och jobbar hårt och sätter stor prestige i att alltid ha nöjda kunder. Genom min noggrannhet och mitt engagemang genom hela affären har jag hittills lyckats väldigt bra. Mina kunder beskriver mig som en mäklare som överträffar deras förväntningar, är proffsig, är kompetent, är engagerad och finns alltid tillhands oavsett tid och...

Mäklare Alexander Syvertsson
Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Elin Johansson
Elin Johansson

Elin Johansson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Farzad Nourozian
Farzad Nourozian

Farzad Nourozian är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Hanna Hedström
Hanna Hedström

Hanna Hedström är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Lawan Farag
Lawan Farag

Lawan Farag är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Linda Rosén
Linda Rosén

Linda Rosén är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Madeleine Almkvist
Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Michelle Colegate
Michelle Colegate

Michelle Colegate är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Patrik Barej
Patrik Barej

Patrik Barej är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Roxana Sabouri
Roxana Sabouri

Roxana Sabouri är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Notar Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp

Landsvägen 52
17263 Sundbyberg

sundbyberg@notar.se

08-522 480 80

Är du kontorschef på Notar Sundbyberg, Duvbo, Ursvik & Brotorp?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.