Notar Sollentuna & Upplands Väsby

Notar Sollentuna & Upplands Väsby

Notar Sollentuna & Upplands Väsby

Din mäklare i Sollentuna
Varmt välkommen till oss på Notar Sollentuna!

Vi som arbetar här i vår centralt belägna bobutik med 24-timmars skyltläge, har en gedigen erfarenhet av försäljning av villor, tomter, radhus och bostadsrätter här i Sollentuna. Genom vår goda lokalkännedom, vårt breda spekulantregister samt branschens kraftfullaste marknadsföring har våra mäklare slagit prisrekord vid flertalet av våra framgångsrika försäljningar. Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Sollentuna och fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annan stans skapar vi de bästa förutsättningar vid Din försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Området vi verkar i expanderar kraftigt och vi märker en större och större efterfrågan på bostäder i både Sollentuna än tidigare. Närheten till city, goda kommunikationer till både Arlanda och Uppsala, sin vackra natur och rekreationsmöjligheter, sköna bad, idrottsanläggningar, flera stora köpcentrum, populära skolor samt idrottsföreningar gör att allt fler och fler söker bostad här och väljer att flytta hit.

Våra mäklare har många års erfarenheter från branschen och vi jobbar kontinuerligt med att vara lyhörda, pålästa och i framkant när det kommer till våra kunder och vår fina kommun. Vi har även en egen homestylist som kan hjälpa er om ni har några frågor inför visning av er bostad. Detaljer är oerhört viktigt för oss, det kan i vissa fall göra hela skillnaden. Vi serverar en stor del av marknaden och vill framställa oss som mäklaren som gör det där lilla extra, allt i syfte att uppnå högsta möjliga slutpris för just Er bostad.

Går ni i säljtankar, eller är nyfikna över på vad er bostad kan vara värd idag? Hjärtligt välkomna att boka en kostnadsfri värdering av er bostad eller kom in på en kopp kaffe så berättar vi mer om hur vi kan göra en försäljning av just er bostad till ditt livs bästa affär!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Amanda Kujanpää
Amanda Kujanpää mäklare
Amanda Kujanpää

Kort om mig - erfaren med det rätta drivet Jag sitter som delägare på Notar Sollentuna vilket är resultatet av flera års erfarenhet inom yrket och mina prestationer. Mina goda resultat grundar sig på väl genomförda försäljningar, till höga priser samt nöjda och återkommande kunder. Något ni alltid får om ni anlitar mig är en mäklare med driv, engagemang och en konstant strävan att göra er...

Mäklare Philip Kujanpää
Philip Kujanpää mäklare
Philip Kujanpää

Nöjda kunder gör mitt jobb mycket lättare och roligare. Målet är att du som säljare och köpare ska vara så nöjda så nästa gång ni ska göra en bostadsaffär kontaktar ni mig på en gång. Att jag dessutom är en vinnarskalle utan dess like gör att jag alltid ger 100% i varje affär.

Mäklare Victor Mastaeli
Victor Mastaeli mäklare
Victor Mastaeli

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2008 och har erfarenhet av att sälja bostäder i hela Stockholmsområdet. Jag började jobba på Notar 2012 och har sedan 2014 varit delägare i Notar Sollentuna. Jag drivs framåt av möjligheten att kunna skapa nya rekord och jag trivs bäst då jag har mycket att göra och som fastighetsmäklare är jag alltid noggrann och gör mitt yttersta för att såväl säljare...

Notar Sollentuna & Upplands Väsby

Sollentunavägen 163C
19147 Sollentuna

sollentuna@notar.se

08-652 01 01

Är du kontorschef på Notar Sollentuna & Upplands Väsby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.