Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan

Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan

Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan

Kontoret är beläget vid vackra Hornstulls Strand och vi är specialister på bostäder i hela Maria, Högalid och Gamla Stan.
Kort sagt områden som erbjuder allt för ett utmärkt boende!
Vare sig Du skall sälja Din bostad eller har frågor angående bostadsmarknaden så är Du alltid välkommen till oss, vi hjälper Dig gärna med en kostnadsfri värdering.
Vi ger alltid 100% men oftast mer!

Med Vänliga hälsningar,
Jimmy, Johan och Sanna.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Jimmy Johansen
Jimmy Johansen mäklare
Jimmy Johansen

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på våra kontor på Södermalm sedan 2007. Detta gör mig till en av Södermalms mest erfarna fastighetsmäklare med mycket god lokalkännedom och ett stort etablerat nätverk av potentiella köpare till alla typer av bostäder. Min erfarenhet i kombination med våra två lokala kontor på Södermalm ger dig som säljare viktiga fördelar i din försäljningsprocess, vilket...

Mäklare Johan Hägg
Johan Hägg mäklare
Johan Hägg

Jag har sedan 2007 förmedlat bostadsrätter och villor i StorStockholmsområdet med fokus på Stockholms Innerstad. Jag har med stort engagemang och med ett tydligt ledord; förtroende, genomfört flera hundra lyckade bostadsförsäljningar där både säljare och köpare sedan rekommenderat mig som mäklare till vänner och bekanta.

Mäklare Sanna Treijs
Sanna Treijs mäklare
Sanna Treijs

Jag säljer din bostad med samma engagemang, noggrannhet och glädje som om det skulle vara min egen, med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset. Med ett driv och en tillgänglighet som överraskar många ser jag till att ge dig de bästa möjliga förutsättningar för en riktigt lyckad försäljning.

Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan

Hornstulls Strand 1
10061 Stockholm

hornstull@notar.se

08-522 480 50

Är du kontorschef på Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.