Notar Södermalm, Katarina & Sofia

Notar Södermalm, Katarina & Sofia

Notar Södermalm, Katarina & Sofia

Din mäklare på Södermalm, Katarina & Sofia
Varmt välkommen till Notar Fastighetsmäklare Södermalm, Katarina/Sofia. Vi finns placerade på Folkungagatan 99 i ljusa och välkomnande lokaler.

Här sitter mäklare med många års erfarenhet inom fastighetsbranschen och Södermalm som område. Med vår kompletta mäklartjänst, breda marknadsföring och ett gediget spekulantregister har vi verktygen att hjälpa dig i din bostadsförsäljning.
Vi har sålt i de flesta föreningarna och är väl inarbetade på Södermalm. Gång på gång når vi nya rekordpriser och är säkra på att detta är något vi kommer fortsätta med.

Områden vi specialiserat oss på är:
Katarina/Sofia
SOFO
Helgalunden
Katarina/Mosebacke
Rosenlundsparken
Blecktornsparken
Norra Hammarbyhamnen
Vita bergen
Skanstull
Vintertullstorget
Henriksdalsklippan


Oavsett om ni går i säljtankar eller kanske bara har frågor om bostadsmarknaden är ni varmt välkomna att ringa oss på 08-556 966 00, maila på sodermalm@notar.se eller komma in för en kopp kaffe på vårt kontor på Folkungagatan 99.

Vem vet, det kan bli första steget till ditt livs bästa affär.
Med vänliga hälsningar// Pelle, Magnus, Ludvig och Linnéa.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Felicia Olsson
Felicia Olsson mäklare
Felicia Olsson

Med en bakgrund i diverse service och försäljningsyrken vet jag vad som krävs för att göra både köpare och säljare nöjda. Jag kommer att sälja din bostad med samma engagemang och noggrannhet som om det skulle vara min egen. Med ett marknadsledande varumärke som Notar i ryggen vet jag att vi kan skapa dom allra bästa förutsättningarna för att få bäst betalt, det tillsammans med mitt stora...

Mäklare Ludvig Carlsson
Ludvig Carlsson mäklare
Ludvig Carlsson

Kvalitet före kvantitet! Ingen försäljning är den andre lik... i alla fall inte enligt mig. Det går inte att trycka nog på vikten av att utforma rätt förutsättningar utefter varje specifik försäljning. Något som även kännetecknar mig är att jag alltid försöker se möjligheterna i alla situationer samt hitta nya vägar till vårt gemensamma mål, högsta möjliga slutpris.

Mäklare Magnus Jonzon
Magnus Jonzon mäklare
Magnus Jonzon

Jag har arbetat på Notar i snart 14 år och varit med i upp och nedgångar och därigenom lärt mig att hantera många olika situation. Allt detta med ett ständigt leende och ett driv som om det vore min privata lägenhet som skall säljas.

Mäklare Pelle Andersson
Pelle Andersson mäklare
Pelle Andersson

För mig har det alltid varit viktigt att prestera och ge hög leverans till Dig som säljare! Jag är genom försäljningsprocessen tydlig och rak i kommunikationen allt för att både Du som säljare och köpare ska få en bra upplevelse och tydliga besked genom hela loppet. Att alltid göra mitt bästa i varje affär är en självklarhet för mig då det viktigaste för mig är återkommande kunder och att...

Notar Södermalm, Katarina & Sofia

Folkungagatan 99
10061 Stockholm

sodermalm@notar.se

08-556 966 00

Är du kontorschef på Notar Södermalm, Katarina & Sofia?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.