Notar Råsunda, Gamla Filmstaden & Näckrosen

Notar Råsunda, Gamla Filmstaden & Näckrosen

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Shervin Hashemi
Shervin Hashemi mäklare
Shervin Hashemi

Som en av de mest anlitade och rekommenderade mäklarna strävar Shervin alltid efter 100% kundnöjdhet. Han har med 10 års erfarenhet inom försäljning och service skapat ett arbetssätt för att du som kund ska få en trygg och framgångsrik bostadsaffär. Shervin är extremt passionerad i varje uppdrag och ser till att varje process går enligt planerat och att inget lämnas åt slumpen! Oavsett tid på...

Mäklare Alexander Syvertsson
Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Elin Johansson
Elin Johansson

Elin Johansson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Farzad Nourozian
Farzad Nourozian

Farzad Nourozian är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Hanna Hedström
Hanna Hedström

Hanna Hedström är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Lawan Farag
Lawan Farag

Lawan Farag är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Linda Rosén
Linda Rosén

Linda Rosén är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Madeleine Almkvist
Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Michelle Colegate
Michelle Colegate

Michelle Colegate är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Mäklare Patrik Barej
Patrik Barej

Patrik Barej är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Rissne, Råsunda, Solna, Sundbyberg, Ursvik och Ör.

Notar Råsunda, Gamla Filmstaden & Näckrosen

Råsundavägen 123
169 50 Solna

solna@notar.se

08-470 33 50

Är du kontorschef på Notar Råsunda, Gamla Filmstaden & Näckrosen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.