Notar Norra Djurgårdsstaden

Notar Norra Djurgårdsstaden

Notar Norra Djurgårdsstaden

Norra Djurgården är troligen Stockholms idag mest expansiva område. Här byggs det för fullt och områdets attraktiva läge nära natur och city är oslagbart. Notar är idag den största mäklaren i området vilket ger oss fler spekulanter än någon annan aktör, samt en lokal förankring och oslagbar kännedom om området. Vi förmedlar bostäder främst i Norra Djurgårdsstaden, Hjorthagen, Ekhagen och Lidingö.

Notar erbjuder er en väl genomtänkt produkt och vet hur just er bostad skall säljas till rekordpris. Fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annanstans skapar vi de bästa förutsättningar vid er försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring. Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Allt börjar med att en av våra duktiga fastighetsmäklare värderar er bostad kostnadsfritt. Bjud hem oss för ett förutsättningslöst möte så ska vi bevisa att vi är områdets bästa mäklare. Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

När du ska sälja din bostad ska du kontakta Notar för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-666 20 61, eller komma in på vårt välbesökta mäklarkontor på Jaktgatan 3.

Med vänliga hälsningar

Sandra, Sasha, Mathias, Sara, Mourad, Malin, Emmy, Amélie, Johanna, Cecilia och Marie.

Notar Mäklare Norra Djurgårdsstaden, Gärdet, Hjorthagen, Ekhagen och Lidingö.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Amélie Johansson
Amélie Johansson mäklare
Amélie Johansson

Jag är en aktiv och pedantisk mäklare som inte lämnar någonting åt slumpen. Jag jobbar helhjärtat i varje försäljning för att allt ska vara av bästa kvalité. Det är mitt stora engagemang, min passion och min envishet som skapar de bästa förutsättningarna för lyckade bostadsaffärer och fantastiska slutpriser.

Mäklare Pontus Spelmans
Pontus Spelmans

Pontus Spelmans är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Notar Norra Djurgårdsstaden

Jaktgatan 3
11545 Stockholm

norradjurgarden@notar.se

08-666 10 70

Är du kontorschef på Notar Norra Djurgårdsstaden?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.