Notar Lidingö

Notar Lidingö

Notar Lidingö
Betyg & omdöme

Våra mäklare

Mäklare Mathias Dominius
Mathias Dominius mäklare
Mathias Dominius

Efter att framgångsrikt jobbat som fastighetsmäklare i ca 11 års tid har jag den erfarenhet som krävs för att hjälpa er till en lyckad försäljning. Jag har samma drivkraft och energi idag som för 11 år sedan och jag älskar att göra affärer och få nöjda kunder! Jag äger idag flera av Notars mest framgångsrika kontor som ansvarar för Östermalm, Gärdet, Norra Djurgårdsstaden och Lidingö men det...

Mäklare Sandra Hansson
Sandra Hansson mäklare
Sandra Hansson

Varje försäljning är unik och jag älskar utmaningarna i varje affär. Jag vill som fastighetsmäklare finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen. Med Notars produkt och med mig som mäklare har du de bästa förutsättningarna att nå högsta möjliga slutpris.

Mäklare Malin Sjöblom
Malin Sjöblom mäklare
Malin Sjöblom

Som mäklare är jag positiv, tydlig, trygg och förtroendeingivande. Jag jobbar hårt och finns ständigt tillgänglig genom hela processen. För mig är det viktigt att leverera såväl till säljare som köpare så att alla blir nöjda.

Mäklare Emmy Thorén
Emmy Thorén mäklare
Emmy Thorén

Jag har arbetat på Notar Gärdet/Östermalm i över sex års tid och bott i området mer än dubbelt så länge. Jag är den mest anlitade mäklaren på Gärdet de senaste åren och jag kan området som ett rinnande vatten!

Mäklare Mourad Tajiou
Mourad Tajiou mäklare
Mourad Tajiou

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2006. Jag är lika engagerad nu som då, skillnaden är min erfarenhet som kommit under åren.

Mäklare Sasha Hanna
Sasha Hanna mäklare
Sasha Hanna

Om du är på jakt efter en mäklare med erfarenhet, driv och fokus så är det dags att kontakta mig! Jag ger mig inte förrän du är nöjd!

Mäklare Pontus Spelmans
Pontus Spelmans mäklare
Pontus Spelmans

Mina prioriteringar är att maximera slutpriset och slå rekord!! Jag skräddarsyr upplägget utifrån dina önskemål och behov, kommer finnas tillgänglig under hela processen, under dygnets alla timmar! Hos mig hittar ni en tävlingsmänniska som alltid vill överträffa dina förväntningar. Det tillsammans med min energi, glädje och noggrannhet kommer jag att ta hand om din bostadsförsäljning och...

Mäklare Sara Wiksell
Mäklarbild saknas
Sara Wiksell

Sara Wiksell är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, villor i Gåshaga, Lidingö och Stockholm.

Notar Lidingö

Erik Dahlbergsgatan 28
115 32 Stockholm

lidingo@notar.se

08-666 10 70

Är du kontorschef på Notar Lidingö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.