Notar Huddinge

Notar Huddinge

Notar Huddinge

Notars Huddingekontor är beläget i gränslandet mellan Stuvsta och Snättringe på Häradsvägen 31, men vi har hela Huddinge kommun som spelplan. Mäklarna är områdesindelade i syfte att ha full koll på sitt delområde.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daniel Sporrong Najjar
Daniel Sporrong Najjar mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Jag ser inte mäklarrollen som ett yrke - för mig är det en livsstil. Detta gör att jag tillsammans med min tävlingsinstinkt lägger ner ett stort engagemang i varje affär för att överträffa både mina köpare och säljares förväntningar. Jag startade 2019 med rekordförsäljningar trots en "dålig" marknad och jag fortsätter gärna på det spåret i samarbete med er!

Mäklare Fredrik Edsberg
Fredrik Edsberg mäklare

Fredrik Edsberg

Fredrik Edsberg heter jag och är universitetsutbildad fastighetsmäklare och civilekonom. Mångårig erfarenhet som fastighetsmäklare i Huddinge och familjeanknytning till Stuvsta. Jag har tidigare erfarenhet från bank och finans. Stort intresse för affärer och kundkontakter. Jag strävar alltid efter att ha både nöjda säljare och köpare.

Mäklare Per Knaust
Per Knaust mäklare

Per Knaust

Per är franchisetagare och kontorschef över områdena Farsta, Huddinge, Tyresö och Haninge. Under sin karriär har Per sålt över 1 000 objekt över hela Stockholm. Under sina tretton år i branschen har han skaffat sig en gedigen erfarenhet och behärskar försäljningsprocessen med stor precision. Han har erfarenhet av allt från försäljningar av villor, bostadsrätter, dödsbon, tomter till ombildning av...

Mäklare Robin Ström
Robin Ström mäklare

Robin Ström

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 11 år där jag har förmedlat över 1.000 objekt. Att vara fastighetsmäklare är inte bara ett yrkesval för mig utan mer en livsstil. Jag är franchisetagare och ansvarig över kontoren i områdena Farsta, Huddinge, Skarpnäck och Haninge. Tack vare min energi och drivkraft så har jag rekordpriser i de flesta föreningar i söderort. Ända sen jag var liten...

Notar Huddinge

Häradsvägen 31
14143 Huddinge

huddinge@notar.se

08-746 07 00

Är du kontorschef på Notar Huddinge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.