Notar Haninge, Brandbergen, Handen, Västerhaninge, Tungelsta & Nynäshamn

Notar Haninge, Brandbergen, Handen, Västerhaninge, Tungelsta & Nynäshamn

Notar Haninge, Brandbergen, Handen, Västerhaninge, Tungelsta & Nynäshamn

Varmt välkommen till oss på Notar Haninge!
Notar slog upp sin första Bobutik 1997 och är idag en av de marknadsledande Fastighetsmäklarkedjorna i Stockholm. Vi som arbetar här, på vårt centralt belägna kontor med bästa skyltläge, har tillsammans arbetat i över 50 år inom fastighetsbranschen och har gedigen erfarenhet av försäljning av bostadsrätter villor, radhus och fritidshus.
Haninge är ett mycket attraktivt område genom sitt geografiska läge med närhet till Stockholm City, goda kommunikationer, köpcentrum, populära skolor som KTH Syd och framgångsrika idrottsföreningar. Dessutom finns en mycket vacker natur, skärgård och goda rekreationsmöjligheter vilket också bidrar till att fler väljer att flytta hit. Haninge expanderar kraftigt och vi märker en större och större efterfrågan på bostäder inom kommunen genom vårt spekulantregister, som är ett av Sveriges största.
Vi på Notar Haninge vet hur just din bostad skall säljas till rekordpris. Genom stor kunskap om området, den bästa marknadsföring och med driv samt engagemang skapar vi de bästa förutsättningarna vid Din försäljning. Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår lokala marknadsföring. Vi får helt enkelt mest spekulanter till visningarna och det innebär HÖGSTA MÖJLIGA PRIS. Dessutom är det helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.
Vi förmedlar bostadsrätter och villor i Handen, Västerhaninge, Årsta Havsbad, Tungelsta, Vendelsö, Brandbergen, Norrby, Vendelsömalm, Vega, Söderby, Jordbro, Väländan, Ornö och samt på Dalarö.

Vi utför kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar för att omförhandla Dina lån hos banken och anlitas även för upprättande av köpehandlingar.

Går du i säljtankar eller har frågor om bostadsmarknaden? Ring för ett förutsättningslöst möte där vi utför en kostnadsfri värdering av din bostad eller kom in på en kopp kaffe så berättar vi mer om hur vi kan göra försäljningen av just din bostad till ditt livs bästa affär.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Christopher Evaldsson
Christopher Evaldsson mäklare

Christopher Evaldsson

Oavsett vilket område jag arbetar i så uppnår jag genom mitt arbetssätt höga slutpriser och framför allt så får jag objekten sålda i en marknad när andra mäklare inte lyckas.

Mäklare Daniel Broné
Daniel Broné mäklare

Daniel Broné

De första som jag skulle beskriva med mig själv är att jag är mycket rutinerad med totalt över 11 år som fastighetsmäklare. Under denna tid har jag sålt över 800 bostäder i Stockholmsområdet. Jag är med andra ord mycket bra på det jag gör och vet vad jag håller på med. Jag är dessutom väldigt mån om att alltid ha kunden i fokus och är väl medveten om att vi har ett viktigt gemensamt mål - att...

Mäklare Daniel Sporrong Najjar
Daniel Sporrong Najjar mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Jag ser inte mäklarrollen som ett yrke - för mig är det en livsstil. Detta gör att jag tillsammans med min tävlingsinstinkt lägger ner ett stort engagemang i varje affär för att överträffa både mina köpare och säljares förväntningar. Jag startade 2019 med rekordförsäljningar trots en "dålig" marknad och jag fortsätter gärna på det spåret i samarbete med er!

Mäklare Per Knaust
Per Knaust mäklare

Per Knaust

Per är franchisetagare och kontorschef över områdena Farsta, Huddinge, Tyresö och Haninge. Under sin karriär har Per sålt över 1 000 objekt över hela Stockholm. Under sina tretton år i branschen har han skaffat sig en gedigen erfarenhet och behärskar försäljningsprocessen med stor precision. Han har erfarenhet av allt från försäljningar av villor, bostadsrätter, dödsbon, tomter till ombildning av...

Mäklare Robin Ström
Robin Ström mäklare

Robin Ström

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 11 år där jag har förmedlat över 1.000 objekt. Att vara fastighetsmäklare är inte bara ett yrkesval för mig utan mer en livsstil. Jag är franchisetagare och ansvarig över kontoren i områdena Farsta, Huddinge, Skarpnäck och Haninge. Tack vare min energi och drivkraft så har jag rekordpriser i de flesta föreningar i söderort. Ända sen jag var liten...

Mäklare Simon Strand
Simon Strand mäklare

Simon Strand

Med min gedigna utbildning i ryggen så kan jag hantera alla olika typer av försäljningar och värderingar oavsett område, storlek eller pris. Jag jobbar stenhårt för att bibehålla ett uppdaterat...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare 2018

Över 90% av omdömena är positiva!

Notar Haninge, Brandbergen, Handen, Västerhaninge, Tungelsta & Nynäshamn

Handenterminalen 2
13640 Handen

haninge@notar.se

08-745 09 40

Är du kontorschef på Notar Haninge, Brandbergen, Handen, Västerhaninge, Tungelsta & Nynäshamn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.