Notar Hägersten

Notar Hägersten

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare David Hugoh
David Hugoh

Jag jobbar på Notar i Liljeholmen som är den marknadsledande fastighetsmäklaren i närområdet. Jag har fått förtroendet att förmedla både bostadsrätter och villor. En stor del av mina försäljningar sker i Liljeholmen med omnejd men jag säljer även lägenheter och villor i hela stor-Stockholm. Med mig som mäklare kommer du vara trygg i vetskapen om att du får de absolut bästa förutsättningarna...

Mäklare Fadi Shamoun
Fadi Shamoun

Fadi Shamoun är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Telefonplan, Västberga och Västertorp.

Mäklare Henric Wickholm
Henric Wickholm

Henric Wickholm är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Telefonplan, Västberga och Västertorp.

Mäklare Johanna Dahlerus
Johanna Dahlerus

Johanna Dahlerus är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Telefonplan, Västberga och Västertorp.

Mäklare Jonas Lindström
Jonas Lindström

Jonas Lindström är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Telefonplan, Västberga och Västertorp.

Mäklare Nicklas Talvitie
Nicklas Talvitie

Nicklas Talvitie är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Telefonplan, Västberga och Västertorp.

Mäklare Signe Caroline Sjövall
Signe Caroline Sjövall

Signe Caroline Sjövall är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Telefonplan, Västberga och Västertorp.

Notar Hägersten

Tellusborgsvägen 79 A
12629 Hägersten

hagersten@notar.se

08-645 09 60

Är du kontorschef på Notar Hägersten?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.