Notar Gröndal

Notar Gröndal

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare David Hugoh
David Hugoh

Jag jobbar på Notar i Liljeholmen som är den marknadsledande fastighetsmäklaren i närområdet. Jag har fått förtroendet att förmedla både bostadsrätter och villor. En stor del av mina försäljningar sker i Liljeholmen med omnejd men jag säljer även lägenheter och villor i hela stor-Stockholm. Med mig som mäklare kommer du vara trygg i vetskapen om att du får de absolut bästa förutsättningarna...

Mäklare Jessica Alvå
Jessica Alvå

Jessica Alvå är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus i Alby, Botkyrka, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Uttran och Stockholm.

Mäklare Jonas Lindström
Jonas Lindström

Jonas Lindström är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Telefonplan, Västberga och Västertorp.

Mäklare Nicklas Talvitie
Nicklas Talvitie

Nicklas Talvitie är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Telefonplan, Västberga och Västertorp.

Mäklare Signe Caroline Sjövall
Signe Caroline Sjövall

Signe Caroline Sjövall är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liljeholmskajen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Telefonplan, Västberga och Västertorp.

Notar Gröndal

Gröndalsvägen 23
11766 Stockholm

grondal@notar.se

08-681 99 80

Är du kontorschef på Notar Gröndal?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.